RESSEGUINT LES PASSES D’EN SERRALLONGA

Foto: equip de rodatge del reportatge resseguint les passes de Serrallonga.

I aquí veieu l’equip que hem gravat el reportatge que us enganxo a continuació.
Aquesta prova la faig molts dies després de publicar aquest apunt.
A veure si se col.locar el video de youtube.
Apali, si voleu seguir el reportatge, veieu-lo:


“>.

Quant a ramonverdaguer

Si hagués de trobar un sol mot per definir-me, diria: aprenent. Aprenent de viure, d'estimar, d'escoltar, de donar, de fruir, de descobrir, de llegir, d'estudiar, de pensar, de parlar, d'escriure, de mirar, de sentir, ... Aprendre, sempre aprendre. I si em demaneu un lema, posaré la mà al sac d'en Salvat Papasseit i diré: Al llavi una flor i l'espasa ferma!
Aquesta entrada ha esta publicada en SERRALLONGA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

5 respostes a RESSEGUINT LES PASSES D’EN SERRALLONGA

 1. Carla diu:

  T’hauria de fitxar TV·3!!!

 2. Albert diu:

  Hola Ramon,

  He trobat aquest bloc a través de Vilaweb i he pensat que potser podries orientar-me en la meva recerca. La qüestió és que fa un temps un parent del meu pare, fill del mas La Garriga de Savassona, amb del qual no tinc contacte, va dir-me haver llegit algun lloc una efemèrida sobre en Serrallonga i els Garriga, en la qual es contava que aquest hauria ajudat a la família davant una impossibilitat de pagament a l’església. M’agradaria que m’aconsellessis per on buscar.

  Gràcies per la teva atenció,

  Albert Garriga
  garriga_a@hotmail.com

 3. maiolsanauja diu:

  Ramon, n’he fet un apunt al meu bloc.

Deixa un comentari