BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

DIADA D’ESQUÍ DE PISTA. MASELLA 24.02.2010

Per Joan Lladó

Com ja va fent alguns anys, alguns corriolaires ens prenem un dimecres feiner per anar a esquiar a pistes. Aquest any hem repetit a Masella. Vam haver d’ajornar-ho perquè el dimecres anterior la previsió del temps no era gens bona. Així és que els cinc que finalment ens vam poder escapar, vam passar un dia de fora pista fabulós. La neu òptima i la companyia, doncs què voleu que us digui…

(més…)

BTT D’ALTA VOLADA 21.02.2010

Per Joan Lladó

Ens costà de decidir cap on anar. És el pa de cada sortida. Haurem d’instaurar la improvització, el més proper a la nostra cultura, ò el més pur estil germànic, tot planificat i ben lligat, amb la ruta preparada de casa. Com que això darrer ho veig improbable per no dir impossible,  és qüestió de prendre una de les tres opcions

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

COLLFORMIC BLANC. CARRETERA 20.02.2010

Per Sergi Corado

Després de l´obligat cap de setmana de repòs degut a l’operació dels ulls (fora ulleres), tocava planejar una sortideta maca per refer-me del cop moral d´estar una setmaneta sense tocar les bicis. Per dissabte havien anunciat bon temps així que, sense pensar-ho gaire,vaig decidir de pujar a Collformic amb la bici de carretera.

(més…)

CAMPIONAT SOCIAL 1983. CARRETERA 17.02.2010

Per Adrià Triquell

Sona el despertador, diu que son les 7 del matí d’ un diumenge de 1983. Quina excitació, avui és el dia de la cursa!. Esmorzo, em poso l’ equipació del club, i jo, bici i els meus onze anys van cap el lloc de sortida, a pocs carrers de casa.  Ja hem trobo a força gent escalfant i membres de l’ organització ultimant els preparatius.

(més…)

NO TOT HA DE SER VICIBICI, TAMBÉ VICIGULA. CARAGOLADA A CAN GROS. 20.02.2010

Per Joan Lladó

Ahir dissabte, alguns corriolaires amb la colla d’Argentona, vam anar a fer caragolada a Sant Dalmai, llogarret agregat a Vilobí d’Onyar, concretament al restaurant can Gros. Als que us agradin els gasteròpodes cuinats, us el recomano. Per a qui no sigui llamenc de les banyes, també hi serveixen calçots per llepar-se’n el dits. Espero fer-vos molta salivera i enveja quan veieu les fotos de les llaunes.

(més…)

SANT VALENTÍ FRED 14.02.2010

Per Anscari Nogueras

Apareixo a la plaça que falten un parell de minuts, ni una ànima, a la mateixa plaça al davant nostre l’altre colla que també queden allà en són tres, mica en mica van venint corriolaires, nou en total, es presenta un amic d’en Jordi, en David , que ens pregunta si som la colla de l’avi i que si ens importa que vingui, mentre a la plaça cauen quatre volves, després de les presentacions decidim anar cap a San Carles.

(més…)

GAUDINT DEL FRED DE LA CARRETERA 14.02.2010

Per Albert Gómez

Després d’un dissabte gèlid fent esquí de muntanya per la Cerdanya amb una colla de depravats, no em toca altre remei que diumenge al matí fer via cap a Can Barrot. El dissabte vàrem arribar força tard a casa, pels voltants de quarts de deu i la família havia decidit prescindir del seu cap i fer marxa cap a la segona residència.

(més…)

PIC DE MONTURULL. ESQUIMU 13.02.2010

Per Joan Lladó

Estem tenint unes jornades molt fredes. Les nevades s’esperen a cotes baixes. A Andorra el perill d’allaus és força elevat: 4 sobre 5. Al matí, just quan enfilem la carretera, canviem el nostre objectiu que era el Pic de Nerassol a l’Arieja, pel Monturull a la Cerdanya. No val la pena córrer riscos gratuitament. Així doncs, el nostre punt d’arrencada amb les pells serà l’estació d’esquí nòrdic d’Aransa. Cap allà anem. Fem un petit moç a l’estació de la Molina per arribar amb mitja feina feta.

(més…)

LLAVANERES, CANYAMARS, L’IMPERIO I… 07.02.2010

Per Joan Lladó

Ahir vaig ser l’últim en arribar a la plaça. Em feia molta mandra anar amb bici i em vaig decidir a darrera hora. N’érem vuit. En Jordi i en Manel ens volien ensenyar els nous corriols que van fer en la cursa del Montaltbike del diumenge anterior i vam començar pujant per can Nadal a Llavaneres. Feia anys que no pujava per aquells verals. Com ha canviat tot allò… Fins i tot han fet una carretera que puja gairebé fins la Cornisa.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

9a. MONTALTBIKE 31.01.2010

Per Jordi Torres

Sóc un home afortunat. Diumenge (31 gener 2010) vaig tenir l’honor de compartir cursa amb el bo i millor dels ciclistes maresmencs. Per  una banda al costat de representants de la tropa llegendària de Bici Corriols (http://BiciCorriols.com ) . Concretament en aquesta cursa varen ser liderats pel  sicilià Don Giovanni. Ell mateix, amb persona, va donar-me instruccions precises de com afrontar tan magne cursa  (veure la foto que vaig fer-me amb el gran Giovanni, moments abans de la sortida, ja que a la sortida va volar i no el vaig veure més).

(més…)