BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VOLTA A LES MALADETES. SEGONA SESSIÓ AMB ACTORS DIFERENTS 22.06.2008

Per Joan Lladó

Per acabar la temporada d’esquí i poder estrenar les botes, hi ha res millor que fer el tomb a les Maladetes?
Així va ser: dissabte a la tarda, amb tranquil·litat, en Xarli i jo agafem el “bus” i cap a Benàs hi falta gent. Bon sopar al poble de la Ribagorça, arran de l’Éssera i tot seguit cap al Pla de la Besurta on no hi cabia ni una agulla.

(més…)

TRAVESSA ALBA-CREGÜENYA-CORONES-ANETO 14.06.2008

Per Albert Gómez

Divendres 13, en Martí em passa a recollir al voltant de dos quarts de nou, marxem cap a Benasc com ho hem fet altres divendres, amb aquella afició i amb el desig de que la falca anticiclònica que prometen els homes del temps s’acompleixi. Fa moltes setmanes que anem posposant la sortida i ja tenim mig més de juny al damunt, se’ns esgoten les possibilitats de rematar la temporada. Ja fa temps que tinc ganes de fer aquesta travessa, a vegades pel temps, altres per consells desencisadors no l’havíem pogut fer, aquesta vegada ha de ser la definitiva.

(més…)

LA MOLA DE SANT LLORENÇ 31.05.2008

Per Anscari Nogueras

El dijous al casal quedem quatre de la colla per anar a caminar per la zona de Sant Llorenç del Munt: en Martí, en Carles, l’Albert i jo. El divendres rebo una trucada d’en Martí i m’aconsella que agafi el frontal i el budrier, però no anàvem a caminar?? Que si una cova, que si hi ha un pas una mica “chungu” que no pots caure, però que si caus et mates… em quedo més tranquil.

(més…)

TRAMUNBIKE DE SALT: CURSA A MIDA 08.06.2008

Per Joan Lladó

En la desena edició d’aquesta cursa que organitza el club BTT Fornells, ens hi vam afegir quatre corriolers: en Giovanni, en Manel, en Carles i el que escriu. El club del gironès es volgué lluïr en la desena edició preparant un gran recorregut en tots els seus aspectes i per damunt de tot, pensant en els que busquem aquesta mena de reptes i, realment, ho aconseguiren. Des del nostre blog els felicitem.

(més…)