BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

S’ESTÀ COVANT UN NOU CORRIOL 30.12.2009

Per Joan Lladó

Entre ahir i avui, l’avi enginyer i servidor hem embastat un noi corriolet al capdamunt de la capçalera del torrent de can Cabanyes per enllaçar amb la Nevera. Quan estigui consolidat, com diu en Jordi, l’anirem a estrenar. Encara falten uns retocs per acabar-lo de polir. Si qualsevol dia quedéssim uns quants voluntaris amb eines i canalla, el podríem tenir enllestit ben aviat. Ja en parlarem.

Fins aviat,
Joan Lladó

 

ESCAPADETA DE NADAL 25.12.2009

Per Joan Lladó

Aquest Nadal també vam fer una petita escapada pels verals més propers: zona de Mata, can Bruguera, Parc Forestal, la Plana, can Martí de la Pujada i per Sant Jaume cap a Mataró. També vam tenir una sorpresa agradable: un gran exemplar de cabirol se’ns creuà davant dels nassos. Anava seguint-lo un grapat de gossos que la nostra flaire els despistà.

Bones festes,
Joan LLadó

Corriolaires nadalencs: Jordi, Manel, Anscari, Sergi, Adrià, Valentí i Joan.

Aquí l’escapada de l’any passat.

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

NOMÉS MITJA PERÒ SENSACIONAL VOLTA AL BISAURA 20.12.2009

Per Joan Lladó

En el dia que és considerat, segons les previsions metereològiques, el més fred de l’any, tres corriolaires ens aventurem a fer la gran volta al Bisaura partint de Montesquiu. I és ben cert, tot baixant del cotxe just arribats a la ribera del Ter, fa un fred que pela. Tot és blanc de la rosada. Bassiots, bassals, basses, rierots, rieres, sèquies, fonts, rius i torrenteres, tots són presa del fred. La immobilitat és total. Mentre preparem els estris, ens escalfen tèbiament els primers raigs de sol i reconforta de veure el fum de les xemeneies en un moviment lent, estàtic, somnolent.

(més…)

CURES PALIATIVES A LA CRESTA DEL FERRAN 13.12.2009

Per Martí Montserrat

Per desintoxicar-nos del quitrà negre brut i pudent, què millor que sortir a la muntanya a fer una grimpada per una cresta aïllada de la civilització per a que actuï amb dots curatives sobre aquests pals de paller malmesos per la terrible plaga asfàltica  que produeix uns sintomes  estranys a molts de la colla com pedalar, com fer km, com disfrutar de la velocitat… Per tant, com us deia, hem vingut a les contrades de Talaixà a buscar l’antídot per posar remei a la gripada que enterboleix els nostres senderis d’inadaptats al medi.

(més…)

MATINAL DE DIUMENGE AMB TRAÇAT DE NIT 13.12.2009

Per Joan Lladó

En la primera tanda de referèndums per la independència després d’Arenys de Munt, malauradament, els corriolaires de Mataró no vam poder exercir el nostre vot a les urnes perquè a la ciutat no hi va haver la iniciativa per convocar-nos. Espero i desitjo que un dia o altre aflori l’empenta dels capgrossos per poder donar el suport necessari a la resta de compatriotes per aconseguir la tan anhelada llibertat que tant pregonament es guarda, més que res, per por. Ha estat un bon punt de partida. No ens hem d’aturar.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

TRES ESTRENES AL COLLFRED 08.12.2009

Per Joan Lladó

Si dissabte vam fer una gran estrena, aquest dimarts de pont n’hem fetes tres més superant un gran i temut port, el Collfred. A cavall de la Garrotxa i l’Osona, entre Sant Privat de Bas i Vidrà, una pista forestal enquitranada i emporlanada de pocs anys, forma un gran escull i és considerada una de les grans gestes en terres del principat, al costat del Turó de l’Home, el Montcaro, El Coll de Pradell, etc. pels

(més…)

DRECERA DE COLLFORMIC 05.12.2009

Per Joan Lladó

Aplofitant que la meva senyola és fola fent el tulista pel l’olient, he fet vàlies plopostes pel soltil el cap de setmana amb els companys i una d’elles ela fel una escapadeta amb la bici de caletela i així fel l’estleno oficial de la bici del Mamalló que l’adquilil el divendles mateix. S’hi va apuntal també la Pantela Losa amb una bici quatle talles més petites pelò que pel començal, també és bona.

(més…)

CORRIOLAIRES, ARA TAMBÉ A LA CARRETERA 02.12.2009

Per Joan Lladó

Fins fa relativament poc temps, de la colla que anéssim assíduament amb bici de carretera no hi havia ningú, tret de l’Avi, i en Logístic, pels triatlons. Jo l’agafava per entrenar els dies previs d’una cursa llarga o per anar de vacances. I això és tot.  Fa cosa d’un any, el Nét de la Trini i l’Ànima de Càntir van adquirir les seves flamants bicis per fer alguna escapada. Algun migdia havíem sortit amb en

(més…)