BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EDITORIAL ALPINA I BICICORRIOLS, AL PODI A LA ROGAINE 3 VALLS 25.09.2010

Per Joan Lladó

Dissabte els equips de l’Editorial Alpina i Bicicorriols, el primer format per l’Andreu Calvó, en Carles LLorens i en Joan Lladó i el segon per l’Albert Gómez i en Martí Montserrat vam participar en la segona edició del Rogaining 3 Valls 6 hrs. a Sant Feliu de Pallerols a la Garrotxa, organitzat per El Sarró.

(més…)

EL DIA DE LA NO SORTIDA I DE LA NO FOTO DE GRUP 26.09.2010

Per Adrià Triquell

Probablement per primer cop en la història d’aquest bloc, en l’escrit de la sortida de diumenge no es detallarà l’itinerari fet.  No puc pas permetre que la nostra credibilitat quedi en entredit! Quina vergonya!  Ens senyalaran a partir d’ara amb el dit? Es riuran de nosaltres a la cara? Sortirem a les cartes al director de la Vanguàrdia?

(més…)

XVI VOLTA A LA CERDANYA. ELS PRE-MÀSTERS DONEM LA TALLA 18-19.09.2010

Per Pep Famadas

Ep, perdoneu la gosadia per auto anomenar-nos pre-màsters però, què carai, vam tornar ven orgullosos cap a casa després del paper interpretat enguany a la Volta. Malauradament l’error d’estratègia en la orientació del primer dia ha marcat la nostra classificació final vers els altres participants. Tot i això, hem pogut mesurar-nos amb altres beteteros i, aplicant les correccions pertinents, creiem que hem complert amb les nostres aspiracions; per tant, pit a fora!

(més…)

LA COLLA ESTRENA EQUIPACIÓ 19.09.2010

Per Joan Lladó

Si dijous al Casal, Ilgrandeprosciutto ens feia -per tranquil·litat seva- el lliurament de les prendes del nou equipament, ahir diumenge l’estrenàvem tot cofois malgrat algunes errades en la confecció i en l’estampat. La valoració en general és positiva i alguns vam posar a prova la seva resistència tal i com manen els cànons de la colla: enmig dels esbarzers. Resultat: espatlles plenes de floretes de teixit, fruit de les esgarrinxades. Ni aquest ni cap altre equipament destinats a la bicicleta són aptes per a nosaltres, tret que siguin de malla d’acer.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

MONBIKE I BICICORRIOLS, PLEGATS FENT RUTA AL PRE-PIRINEU 12.09.2010

Per Joan Lladó

En la sortida de diumenge amb la magre, s’hi afegí de bon grat una colla de la botiga Món Bike. Amb ells férem la ruta que aquesta vegada planificà l’amic Rampes -el Màster- per la comarca del Ripollès, tot grimpant el pre-Pirineu en terra de comtes. Ens aplegàrem un total de tretze ciclistes que a quarts de set érem puntuals a la Plaça Fiveller.

(més…)

CRESTEJANT PELS MONTS MALEÏTS. 29-30.08.2010

Per Martí Montserrat

Per casualitat, després de molt temps, em trobo en Vicenç (el meu mestre d’escalada!) en plenes festes de Les Santes i, tot fent-la petar, quedem per després de les vacances  anar a fer una bona grimpada per una cresta. Finalment arriba el dia i sortim a quarts de nou, en Ventura i en Vicenç ( tots dos Xurribikers ) i jo direcció a Benasc. Tot fent kilòmetres amb el cotxe finalment decidim fer l’Aneto per la cresta de Tempestats, per tant, els plans són pujar a dormir als ibons de Llosars. A ¼ de 4h agafem l’autobús 4×4 que ens pujarà per la llarga pista (prohibida a la circulació)  fins al refugi de Corones.

(més…)

BICICORRIOLS AL II RAID CALAMOCHA RIBARGORZA 4-5.09.2010

Per Joan Lladó

Dissabte i diumenge dos equips formats per sis representants de la colla vam participar el el II Raid Calamocha que transcorregué per la comarca de la Ribagorça d’Aragó. L’equip patrocinat per l’Editorial Alpina, i evidentment amb aquest nom,  estava integrat per l’Andreu Calvó, en Martí Montserrat i l’Albert Viñals. L’altre equip patrocinat per la butxaca de cadascú, Bicicorriols, era compost per en Carles Llorens, l’Albert Gómez i en Joan LLadó.

(més…)

NOSOTRAS DESPUÉS DE COMER ESTAMOS MUY ACTIVAS! 03.09.2010

Per Adrià Triquell

– Noia A: oye, ¿nos dejaréis probar las bicicletas?
– Adria: doncs amb el plat de canalons que us esteu menjant no se pas si   podreu pedalar gaire.
– Noia A: no te preocupes, nosotras después de comer estamos muy activas.
– Anscaring: Adrià, diu el del bar que només fan menús, haurem d’ anar a un altre lloc.
– Noia B: vaya, ¿ya os váis?

(més…)

EN FORMIGA TAMBÉ INVERTEIX 29.08.2010

Per Joan Lladó

Diumenge, en la nostra sortida matinal, no en vam sortir gaire ben parats. A destacar els estimballs d’en Giovanni, d’en Marcel, i per rematar-ho, la bigotada d’en Pep tot tornant cap a casa. Per sort nostra, tot el mal ha estat aquest: sis punts sobre els morros de l’amic argentoní i abstenció durant uns dies de fer magarrufes lletges.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

VOLTA TRENCACAMES PER L’IRATI MÉS INHÒSPIT. FLACA 16.08.2010

Per Martí Montserrat

Després d’uns dies fent excursions per aquest magnífic racó de Pirineu, preparo una sortida amb la flaca que serà la meva última pedalada de les vacances. Per tant, vull aprofitar bé el temps i treure el màxim de suc a aquesta zona. Rebuscant en els mapes 1:25000 IGN francesos dissenyo la volteta. Coll d’Arnostegui (coeficient del 320 ), coll d’Errozate (coeficient del 315 ), coll d’Irau, col de Souzay, col de Bagargiak, col D’Ugatze i per acabar, col d’Ahusquy.

(més…)

“ETAPONE” PER IRATI, LARRAU I RONCESVALLES. FLACA 09.08.2010

Per Martí Montserrat

Des de prop del turístic poble de Donibane Garazi ( St Jean-pied -de-port) començo aquesta dura volta direcció a St Jean Vieux per la D933 i des d’aquí per la D18 tot remuntant per la bucòlica vall direcció als xalets d’Irati. De sobte, i sense manies, comença la brutal ascensió al primer coll de la jornada amb varis km del 10 i 11% i amb rampes puntuals del 16%.

(més…)

COLL DE LA PIERRE DE ST MARTIN PER ISSARBE. FLACA 06.08.2010

Per Martí Montserrat

Aprofitant un matí de bon temps, decideixo anar a fer un tomb per aquestes excepcionals carreteres. I barallar-me amb un dels grans… el col de la Pierre de St Martin (amb un coeficient de duresa del 327). Surto d’Aramits per la D919 i de seguida trenco per la petita D632 direcció a l’estació d’esquí d’Issarbe. Tot es preciós…Aquí la vida rural es molt intensa, hi ha bestiar per tot arreu…Però la joia d’un bonic passeig s’acaba sobtadament, collons!

(més…)