BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

SORTIDA PER LA VALL DEL CONGOST 16.11.2014

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per Martí Montserrat

Una bona colla de bicicorriolaires quedem ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora per tal de poder fer be la feina abans de migdia i ser a dinar a casa amb la família. Ens dirigim amb varis vehicles cap a Aiguafreda per fer una matinal de bicicleta 100% estil Bicicorriols, per tant, els ingredients bàsics i alhora infal·libles seran: corriols, trialeres, muntanya, vistes espectaculars i natura amb estat pur.

(més…)

LA FOTO BÉ VAL UN APUNT AL BLOC 12.11.2014

unnamed

Per Pep Famadas

Diuen que per fer una bona foto cal fixar-se en el moment. No sé si aquesta és bona o no, però ens agrada molt. És de la nocturna d’aquest dimecres. El dia anterior ha plogut i, a més, ha sigut un dia ventós, pel que tenim una atmosfera neta com poques vegades.

Som els que hem pogut ser-hi, per què voler, volem ser-hi tots. L’atzar ens hi ha portat tot i que la idea era trencar per un corriol nou, que per segona vegada no endevinem l’entrada tot i haver-hi passat no fa pas massa.

(més…)

Publicat dins de General i etiquetada amb , , , | Deixa un comentari

PETITA GRAN VOLTA PEL MONTSENY 26.10.2014

20141026_BC-Montseny_0011

Per Joan Lladó

En dues excursions que havia fet des de Riells tot pujant a Morou, vaig trobar-me amb un parell de perles per recórrer tot baixant-les amb la bici. Quan les pujava a peu, anava recordant a tota la colla i em deia:  –Que bé que ens ho passarem!

Trescar, córrer i badar sol pel Montseny entre setmana no sé trobar-li l’adjectiu just per definir-ho. Potser pau? Calma? O assossec? Podria ser serenor? O quietud? Fins i tot, placidesa? Benestar? Tant se val, hi estava i molt bé. Tot i que

(més…)