BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

DIMARTS CORREM? 26.02.2008

Per Andreu Calvó

Són quarts de 10, el personal -avui en som quatre- s’acaba d’ajustar el calçat i el frontal a la testa. Com que en Carles diu que està cansat de l’esquiada del cap de setmana, mirarem de no apretar… Sortim de les pistes d’atletisme cap el Parc Forestal per damunt del cementiri de les Valls, pugem xino-xano fins trobar el corriol que, flanquejant, passa per sota el repetidor de Can Vilardell.

(més…)

CORRIOLAIRES A LA VALL DE CARDÓS 17.02.2008

Per Albert Gómez

Dissabte 16 de febrer decidim sortir a fer esquí de muntanya en Martí i jo, la idea inicial era fer la cursa de la vall Fosca, però no teníem inscripció, havíem fet tard i les places ja estaven cobertes, tampoc sabíem si el genoll del Martí estaria en condicions, per tant, marxem al voltant de les sis de la tarda i ens parem a fer un ressopó a Llavorsí. Arribem a Tavascan i enfilem la carretera que ens porta fins al refugi de la Pleta del Prat, el desànim ens envaeix, no veiem neu enlloc, a l’arribar a l´aparcament ens adonem que la neu està tota concentrada a la vall de Mascarida. Uf, respirem i a les onze ja som al sobre.

(més…)

CAN PRADELL DE LA SERRA: FINALMENT 17.02.2008

Per Joan Lladó
Plaça Fiveller. Quarts de vuit del matí. -Bon dia! -Bon dia! -Bon dia! -Òstia, no pesa res això!!! -Però aquestes vàlvules ja van prou bé? -Al Barça li van regalar el partit. Jugant així no farà pas res. -I en Manel? -Estic marejat, vaig sopar massa… -S’ha deixat el casc l’Adrià?, però si amb la tofa de cabells que du no li cal! -Mira aquella que puja, és amiga nostre? -Hahahaha!…. -Hahahaha… Mentrestant el veï, del llit estant i amb un ull obert: -La mare que els va fotre… De ben segur que un dia d’aquests els putejo aquests cabrons!

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CARNESTOLTES 3.02.2008

Per Anscari Nogueras

El cap de setmana de carnestoltes, els que no hem anat a Cap del Rec, sortim, com és habitual, des de la plaça Fivaller. De bon matí no ens posem d’acord, hom sent de lluny la idea d’anar a Vallgorguina, però no fa gaire gràcia a la resta, fa fresca i es lluny. Un dia que podem anar tranquils, no tenim ganes de donar-nos la

(més…)

ESQUIADA ANUAL EN DIA FEINER A ORDINO 13.02.2008

Per Joan Lladó
Si mal no recordo, l’any passat no es va fer. A mi però, ja em va anar bé. Encara em podia considerar convalescent, tot i que en aquelles dates ja anés amb bici al cent per cent. Tampoc cal forçar tant la màquina. Tot i l’avançada hora de la nit, vam sortir un pèl tard, a la Fonda Sant Antoni de Ribes de Freser ens deixaren entaular

(més…)

1ª PEDALADA DR. BIKE 10.02.2008

Per Joan Lladó
Diumenge passat es celebrà la primera pedalada organitzada per Dr. Bike de Mataró i sis corriolaires vam ser-hi. Vam trobar-nos amb una gran participació però poques fèmines (buahhh…), molts calers sobre dues rodes, molt de carboni, també alguna bici xiruquera, bon ambient, molt bonic però curt recorregut, (més…)

EN FAMÍLIA A CAP DEL REC 2/3.02.2008

Per Joan Lladó

La intenció de pujar a Cap del Rec era, ni més ni menys, per anar a esquiar. La raó per la qual vam trobar places al refugi en tan poca antelació i en aquelles dates, us la podeu imaginar: neu insuficient: pistes tancades. Vam fer l’intent a Sant Joan de l’Erm: tot ple el que resta de temporada. Què hi farem, passar un cap de setmana a

(més…)

LA “IMPRESSIONANT” BAIXADA 27.01.2008

Per Joan Lladó
Mentre uns eren foquejant al Pirineu, els altres pedalejàvem pel nostre Maresme. Vam raspallar tota la vessant de llevant de la vall d’Argentona. Començàrem pel Sorrall, el veïnat de Sant Jaume, can Castells, puja i baixa pel Rovell de l’Ou, bosc de can Marianga, l’Aiguanaf i, per la riera de Riudemeia, can Pins i can Blanc, enfilàrem fins a tocar de can Ribot per anar a fer el flamant nou corriol que acaba amb la no menys  flamant però cafre baixada cap al Pont de l’Espinal. Tants mots malgastats, tant de xerrar “barato”, tant de vent a la flauta, i perquè? Per una trista baixadeta de sorra que es fa tot menjant galetes… Bah!!!

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari