BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PEL NORD I PEL SUD. PIC RODÓ. 08 i 10.03.2015

DSCF6785Per Joan Lladó

En Carles havia organitzat, de feia dies, una escapada d’esquí al Pirineu central per pujar al Posets. S’ajornà una vegada per previsió de mal temps i es canvià pel cap de setmana passat. Els que s’hi van apuntar, els d’Arenys i en Carles, marxaven el dissabte al matí. A en Martí i a mi aquest dissabte ens tocava treballar i així fou com dijous, tot tornant de pedalejar pel Bertí, em comentà que ell segurament pujaria dissabte a la nit fins el refugi per trobar-se amb la colla. Pitjors pallisses ens hem fotut algunes vegades per fer el que tant ens agrada, però aquesta vegada em semblava excessiu: arribar de matinada, dormir res, foquejada, cim -si, fantàstic-, tornada qui sap a quina hora i a sobre descàrrega de camió a la matinada següent… Martí, si vols que anem a esquiar plegats, ho hauríem de fer més a prop. Va bé? Doncs som-hi.

(més…)

BTT PELS CINGLES DE BERTÍ 05.03.2015

Per Ramon Grueso

DSCF6735Bueno, aquí va mi primera crónica!!!

Hoy tocaba entreno de calidad o, como a mi me gusta llamarlo “me gusta ir en bici”.

Por primera vez -y espero que no sea la última (jejejeje)-, salida fuera de comarca con mi colla “Bicicorriols” que desde el primer día me han tratado como uno más de esta gran familia, siendo el juvenil del grupo como dice mi gran amigo Ismael Ventura.

La quedada empieza a las 9:15 de la mañana, donde Martí y Joan pasan a buscarme para salir dirección Aiguafreda que es donde hemos iniciado una ruta de BTT brutal.

(més…)