BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CERCLE AMB FLACA PEL VESSANT NORD DE SANT COLOMA DE FARNERS 21.04.2012

Per Pep Famadas

Nois, ho confesso: m’he encapritxat de la flaca. Sí, sí, jo, en Formiga, el de la puta ratlla blanca, el de l’asfalt brut i pudent, el “talibà” de les trialeres. Què voleu que us digui. No hi ha més. Les llepolies que ens prepara en Pistons m’han viciat. No me’n puc estar de dir que no a una sortida amb la flaca. Serà per què per on passem no hi ha ratlla blanca, o si n’hi ha, és discontínua? Serà per què l’asfalt no

(més…)

REPRESENTANT BiCiCORRiOLS A LA MARATÓ DE PARÍS 15.04.2012

Per Àngel Vila

El 2011 vaig fer la marató de Barcelona, era la meva primera cursa i quina millor manera d’estrenar-me que amb la prova més gran.  Recordo que la vaig gaudir molt, al menys fins el km 30, a partir de llavors el patiment va ser gran i arribar als 42 km va ser tot una penitència. La recompensa va ser gran, la vaig aconseguir acabar i el temps no va estar tant malament, varen ser 3h36’.

(més…)

Publicat dins de Atletisme i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

II ROGAINE COLLSEROLA 14.04.2012

Per Andreu Calvó

Per segon any consecutiu tornem a Collserola, aquesta vegada amb l’equip complet (l’any passat en Carles, no va voler venir). Enguany en Ferran, es pot dir que corria a casa, la sortida estava a l’altra banda del carrer de casa seva,  i com a bon amfitrió ens va obsequiar amb un complet esmorzar. La fase anterior a l’entrada en el recinte tancat de la cursa sempre amb els mateixos dubtes i incerteses: malles llargues o curtes? Plourà o no? porto prou menjar? tinc prou pocions màgiques? estaré a l’alçada?

(més…)

BREVET DE 240 KM. DIVENDRES SANT 06.04.2012

Per Marcel Torrus

Si, ara sé el que és una brevet. Sense voler-ho, el divendres Sant, en Joan i jo, ens embarquem en una quilometrada per avorrir la bicicleta. Ens trobarem a Canet, aquí en Joan ja portava els 15 km que hi ha des de Mataró i venia acompanyat d’un cicloturista de Badalona que anava cap a Palamós. Ens acompanyà fins a Malgrat on ens separàrem. Vam fer via cap a Tordera i d’allí fins a Anglès, on decidírem de

(més…)

LA TRONA DEL REI. LA SELVA 01.04.2012

Per Oriol Noè

El matí va començar  reunint-nos a la plaça Fivaller ben d’hora, vàrem coincidir amb els ” flaqueros” a les 6:30 am. Els bicicorriolaires que anàvem a fer  la Trona del Rei amb btt, érem en Martí, l’Anscari, en Valentí, en Manel Quadrada, en Giovanni, l’Andreu, i jo. Vàrem carregar les bicis a la furgo d’un servidor, i cap a Santa Coloma de Farnés hi falta gent.

Abans d’enfilar-nos a les bicis vàrem parar en un bar de Santa Coloma a fer un cafè i unes pastes per agafar forces per la gran baixada que ens esperava.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

FLACA PELS EMPORLANATS DEL RIPOLLÈS 01.04.2012

Per Pep Famadas

Arriba el bon temps i les flaques més inquietes desperten del son hivernal. A uns quants ens ve de gust fer una tirada amb una mica de cara i ulls i després de vàries propostes del mestre Pistons, finalment qualla la del Ripollès que, per horaris de diumenge, quadra força. Sortir aviat i ser a les postres a casa.

A quarts de set ens trobem 6 flaqueros a la plaça on la resta de la colla, de mig amagat nostre (mail?, Whatsapp?) se’n van a fer voltes a la Trona del Rei, a veure si algú de la canalla es fa un home, que ja li toca (deu estar fent el canvi ja que està molt mogudet últimament). Dues furgonetes plenes de bicis i maillots corriolaires, quina patxoca!!

(més…)