BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

Arxiu de la categoria: Jordi Torres

EL MONTSEC (II) 18A. ESCAPADA D’ESTIU: 7-9.06.2014

Dues aportacions més dels companys Magret i Forniga. Que tingueu bona lectura! I fotos!

Per Jordi Torres

No és la primera vegada que dic en aquest blog que les sortides dels bicicorriols, malgrat que terrenals, quelcom tenen de celestial. I aquest llarg cap de setmana n’ha estat una nova mostra. Però no només la ruta ha estat celestial, també la colla, que durant tota la sortida m’ha ajudat a disfrutar-la de valent malgrat que el meu nivell físic era clarament inferior al de la colla.

(més…)

PEDALAR AL COSTAT DEL GRANS 29.12.2013

Per Jordi Torres

Pel cap baix fa un any que no sortia en bici amb la colla Bicicorriols per motius que ara no venen al cas.  En tot cas només mencionar que vaig haver de fer una aturada llarga, massa llarga. Cada vegada que rebia un WhatsApp  amb el que la colla Bicicorriols s’explicava el que anaven fent, notava com s’anava allunyant més i més el tornar a sentir el plaer de trobar-me embolicat en algun atzucac enmig del bosc i amb la bici a l’esquena. Aquest és un dels trets d’aquesta colla, que davant de qualsevol opció sobrevinguda, nova i desconeguda, es prova i punt!

(més…)

AVUI PEL MARESME GRÀCIES A LES NOVES TECNOLOGIES 24.04.2011

Per Jordi Torres

Dijous d’aquesta setmana ja varen circular rumors per Internet de que els de la colla que no havien marxat de vacances, avui diumenge pensaven anar amb flaques. O sigui que les meves expectatives per aquest diumenge de poder fer corriols ben acompanyat eren ben baixes. Però dissabte havent sopat una informació providencial va salvar el diumenge: En Jordi Cid i en Joan Bellatriu de la colla Riera Amunt havien quedat a l’entrada del camí de les cinc sènies a les 8 del matí. Fantàstic!

(més…)

PELS CORRIOLS DE SANT MATEU 30.01.2011

Per Jordi Torres

El divendres vàrem tenir festa grossa a la colla. El Net de la Trini va organitzar un fantàstic sopar al Wok. Va estar molt bé. Però clar,  diumenge calia suar la cansalada per compensar. Segurament a alguns va fer-los només pessigolles la cinquantena de quilometrets del diumenge, però a mi em va semblar una sortida molt completa.  Amb en Formiga  havíem  quedat a la paret de les mentides a

(més…)

PREPARANT EL FUTUR DELS BICICORRIOLAIRES 25.10.2010

Per Jordi Torres
Després de la meva compra del “xalet”  a Olzinelles (veure ressenya d’en Formiga del 20.06.2010) he afluixat una mica el ritme durant aquestes 4 setmanetes. Cert que els metges varen recomenar-me no forçar la ferida, però sobretot m’ha anat bé mes que res per les formes,  que sembli que he après la lliçó i ara s’imposarà la prudència. Però …. oi que m’enteneu?

(més…)

JA TENIM UNA F1 A LA COLLA 02/05/2010

Per Jordi Torres

Ja ho sé que ara es porten “flaques” les bicis. Però jo encara estic en l’etapa personal de pensar el que en Formiga expressava amb tanta saviesa: “Quan hom pensa en una bici de carretera li venen al cap cotxes, fum, asfalt brut i pudent i la maleïda ratlla blanca”. Però ara en Formiga s’ha tornat un convers més.

(més…)

9a. MONTALTBIKE 31.01.2010

Per Jordi Torres

Sóc un home afortunat. Diumenge (31 gener 2010) vaig tenir l’honor de compartir cursa amb el bo i millor dels ciclistes maresmencs. Per  una banda al costat de representants de la tropa llegendària de Bici Corriols (http://BiciCorriols.com ) . Concretament en aquesta cursa varen ser liderats pel  sicilià Don Giovanni. Ell mateix, amb persona, va donar-me instruccions precises de com afrontar tan magne cursa  (veure la foto que vaig fer-me amb el gran Giovanni, moments abans de la sortida, ja que a la sortida va volar i no el vaig veure més).

(més…)

VOLTANT LA CREU DE CANET 19.07.2009

Per Jordi Torres

Aquest diumenge vaig tornar a tenir l’honor de poder disfrutar d’una matinal amb aquesta ja mítica colla. Tot un luxe! Superada la mandra de llevar-me, vaig fer l’aproximació a la plaça Fivaller a les 7 del matí on hi vaig trobar  l’Enric, l’Angel, en Jordi, en Marcel, en Giovanni i en Valentí. Es va decidir anar a fer corriols per la zona de Canet de mar. Varem fer l’aproximació a Canet a peu de platja.

(més…)