BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

GARROTXA. FAGEDES, COLORS I AIGUA 20.11.2011

Per Pep Famadas

Cleptòmans, iconoclastes, capsigranys, gamarussos, iconòfors, acaparadors, PASSARELLS!!! Llamp de llamp de rellamp!! Quatre gotes i les nenes es queden a casa que no es volen enfangar. I ca!

En fi, la colla de 9 del dijous al Casal va quedar reduïda a 3. La nova distracció del whatsapp va servir per retransmetre en directe el dissabte a la tarda com el personal anava causant baixa. El millor de tots, el Gallet Ploramiques, “si no fem TOTA la ruta jo no vinc”. Sense comentaris.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

JA HA NEVAT AL PIRINEU. ULLDETER 12.11.2011

Per Martí Montserrat

Dijous al vespre sona el telèfon i quant sento la veu d’en Xarli, tinc una agradable sorpresa, doncs fa temps que no ens parlàvem. El motiu de la trucada és per proposar-me d’anar a esquiar????? Quedo al•lucinat. Vols dir que ja hi ha prou neu? Sense tenir-les totes en Santi, en Xarli i jo fem cap a Vallter. Amb tots els estris per practicar el nostre esport preferit, arribem al pàrquing superior de l’estació i el panorama es immillorable, tot esta curull de neu! L’alegria és gran i la sorpresa enorme!

(més…)

PEDALS.CAT EMPRENEDORS EN EL CICLOTURISME 16.11.2011

Per Joan Lladó

Us presentem la iniciativa empresarial dels companys i amics, en Marcel i en Joan, que han engegat amb molt d’entusiasme aprofitant els seus coneixements de l’entorn, la seva experiència amb la bicicleta i en la muntanya en general i que esperem, desitgem i estem totalment convençuts que els serà del tot profitós, perquè, sense cap mena de dubte, donen i donaran tot el que és al seu abast per satisfer qualitativament el que els seus clients esperen d’ells.

CORRIOLAIRES A LA BURRIAC XTREM 13.11.2011

Per Joan Lladó

Després de 9 anys –tret dels que he estat fora per força major– col·laborant en l’organització de la nostrada prova, enguany els companys m’han deixat que participés corrent a la cursa i dono les gràcies a l’Andreu i a l’Editorial Alpina per la inscripció en aquesta. M’hi vaig apuntar perquè em veia prou preparat per baixar de les 3 hores, aquesta era la meva gran motivació. El cert és que els darrers

(més…)

FLACA DE TOTS SANTS. COLLFORMIC 01.11.2011

Per Joan Lladó

Diumenge uns quants vam quedar per fer carretera el dia de Tots Sants. Vam proposar d’anar cap el Montseny i per fer-ho extensiu a tota la colla, en Manel va escriure un mail. En fer-ho, li va mancar un xic de cura, ja que hi va posar que calia dur entrepà. No us podeu ni imaginar què va escriure! Però que no sabíeu que hi anava el pastor, com diu en Llenya? El Pastor, entre d’altres, també ha de fer content tot el ramat. I a més, què us pensàveu, que per dur entrepà no es pararia a esmorzar? Ai senyor… El dia de difunts perdem la personalitat, potser?

(més…)