BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL CAPCIR, QUIN PIRINEU! 18.08.2013

Per Joan Lladó

Finides les seves vacances pel Tirol, i ja de ple en la feina, en Martí em proposà de pujar el Costabona amb BTT cercant un nou itinerari des de Bagà. En parlàrem entre setmana i ho proposàrem a la colla. L’Andreu era a la Molina i li feia més el pes d’anar cap al nord. L’altra opció que tenia previst en Martí era Matamala-Camporrells. Res a discutir, ja ens anava bé, també, la segona proposta. Ningú més s’afegí a la festa de bicicleta.

Després de recollir l’Andreu a la Molina, ens aturàrem a Puigcerdà per esmorzar i amb la fesomia un pèl més reeixida, férem camí vers el pantà de Matamala on començaríem la ruta.

(més…)

ELS BAIXOS D’ANDORRA 14.08.2013

Per Pep Famadas

Seguint voltant per l’asfalt andorrà amb flaca aquest any decideixo baixar des dels Plans de Ransol fins a Sant Julià de Lòria amb l’objectiu de tatxar la famosa Collada de la Gallina, on l’any passat vaig veure pujar la Vuelta espanyola. Fa pal rodar en mig del trànsit andorrà però no hi ha més remei. Al menys de baixada serà més passador.

(més…)

CONVIDATS AMB EL GRUP DE CANET 03.08.2013

Per Marcel Torrus

Dissabte 4 infidels de Bicicorriols canviem de colla, encara que sigui per comprovar experiències diferents amb gent molt variada.

Tot comença a principis de setmana quan porto la bici al taller per afinar-la. Allí em conviden a fer la sortida del dissabte. La colla en qüestió és l’equip Racing de Different Bikes de Canet de Mar i altres amics i clients de la botiga, m’hi afegeixo. 

(més…)

A LES ACABALLES DE JULIOL 27.07.2013

Per Marcel Torrus

A mitja setmana em passa per la ceba d’anar a fer la típica, com diuen, ”marçalada”,  repico en el whattsapp per si algú m’hi acompanya. Quasi sobre la línia, es en Joan qui respon,- jo vinc-.

Doncs dissabte a les 08h quedem a Sant Celoni per iniciar junts la ruta, en Joan ve de Mataró per Llinars, en el meu cas vinc de Canet per Vallgorguina. El dia apunta a molt calorós, estem a la canícula de l’estiu i aquests dies apreta de valent. En som coneixedors, i això no es cap motiu de deixar-ho. Tanmateix, a la baixada de Collsacreu fins a  Vallgorguina passo fred.

(més…)