BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL CAPCIR, QUIN PIRINEU! 18.08.2013

Per Joan Lladó

Finides les seves vacances pel Tirol, i ja de ple en la feina, en Martí em proposà de pujar el Costabona amb BTT cercant un nou itinerari des de Bagà. En parlàrem entre setmana i ho proposàrem a la colla. L’Andreu era a la Molina i li feia més el pes d’anar cap al nord. L’altra opció que tenia previst en Martí era Matamala-Camporrells. Res a discutir, ja ens anava bé, també, la segona proposta. Ningú més s’afegí a la festa de bicicleta.

(més…)

ELS BAIXOS D’ANDORRA 14.08.2013

Per Pep Famadas

Seguint voltant per l’asfalt andorrà amb flaca aquest any decideixo baixar des dels Plans de Ransol fins a Sant Julià de Lòria amb l’objectiu de tatxar la famosa Collada de la Gallina, on l’any passat vaig veure pujar la Vuelta espanyola. Fa pal rodar en mig del trànsit andorrà però no hi ha més remei. Al menys de baixada serà més passador.

(més…)

CONVIDATS AMB EL GRUP DE CANET 03.08.2013

Per Marcel Torrus

Dissabte 4 infidels de Bicicorriols canviem de colla, encara que sigui per comprovar experiències diferents amb gent molt variada.

Tot comença a principis de setmana quan porto la bici al taller per afinar-la. Allí em conviden a fer la sortida del dissabte. La colla en qüestió és l’equip Racing de Different Bikes de Canet de Mar i altres amics i clients de la botiga, m’hi afegeixo.

(més…)

BASILICO STUDIO PRESENTA: BERNAT GUÀRDIA 30.07.2013

Per Giovanni Leonardi

El dimarts, una representació dels Bicicorriols varem anar a KP Sport a Montmeló, per assistir a la presentació del nou vídeo de la productora Basilico Studio del nostre Luca, amb el protagonista el quatre vegades campió d’ Espanya de Downhill, Bernat Guàrdia.

(més…)

CONSTÀNCIA I OBSTINACIÓ. LES SANTES 28.07.2013

Per Joan Lladó

La darrera troballa-proposta dels avis enginyers no ens convenç: baixar al Mogent des de la Torrassa. I després què? No ens aboca a cap taula de pes. Preval la bona ombra de les moreres del Parque de Santa Agnès. Què hi farem. Deixem-ho per la propera i anem cap a Riudemeia, d’acord? Fet.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari