BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL MONTSEC (III) 18a. ESCAPADA D’ESTIU: 7-9.06.2014

Finim el mes de juny amb dues aportacions més dels soferts ciclistes de Bicicorriols: Tronxo i Tete.

Per Manel Trenchs

MONTSEC

Aquest any de nou podia tornar a gaudir al 100% de la ja tradicional sortida dels bicicorriols pel pont de la fira, aquest cop era la 18a edició. Des de la ruta dels Bons Homes que he anat repetint i gaudint d’aquestes sortides on es combina plenament la bici, la natura, algunes pinzelladetes de cultura i una miqueta, no gaire, de relax i xerrar barato.

(més…)

EL MONTSEC (II) 18A. ESCAPADA D’ESTIU: 7-9.06.2014

Dues aportacions més dels companys Magret i Forniga. Que tingueu bona lectura! I fotos!

Per Jordi Torres

No és la primera vegada que dic en aquest blog que les sortides dels bicicorriols, malgrat que terrenals, quelcom tenen de celestial. I aquest llarg cap de setmana n’ha estat una nova mostra. Però no només la ruta ha estat celestial, també la colla, que durant tota la sortida m’ha ajudat a disfrutar-la de valent malgrat que el meu nivell físic era clarament inferior al de la colla.

(més…)

EL MONTSEC (I) 18a. ESCAPADA D’ESTIU: 7-9.06.2014

Per Joan Lladó

Acabada la sortida anual de la colla per conèixer durant tres dies un altre dels indrets emblemàtics del país, cadascun dels integrants d’aquesta expedició ens explica a la seva manera com la va viure. En publicaré un parell cada dos dies –per l’ordre d’arribada a la redacció– perquè l’apunt no sigui tant extens i el puguem pair. Les fotos apareixeran en una qualsevol de les properes entrades. Avui, Gio i Pistons -en vers-.

Que en gaudiu i fins aviat.

(més…)

VOLTANT PEL PONT CABRADÍS A LA ROCA DE FERRÚS 20.05.2014

Per Martí Montserrat

La neu malauradament ja s’està retirant de les nostres contrades, ja toca gaudir de la muntanya d’altres formes. En aquesta sortida agafarem les bambes i intentarem unir la Gallina Pelada amb el pintoresc Pont Cabradís.

Deixem el cotxe al Portell dels Terrers, força a prop de l’entranyable poble abandonat de Peguera, i comencem corrent pista avall direcció a la Font del Pi seguint el GR 107.1 Les vistes de la gran Roca  de  Ferrús són  espectaculars  i  ens  amaneixen  el  camí  i  distreuen  la ment fins  l’inici  de  la remuntada cap el Portell de Griells.

(més…)