BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EP! SORTIDA DE BICI DIUMENGE A LA TARDA! 29.03.2009

Per Joan Lladó

Quan he preguntat als companys si se’n recordaven de la darrera vegada que havíen sortit un diumenge a la tarda amb bici, en Marcel, molt habilidós ha respost: en l´última edició de la Volta a la Cerdanya. Molt exacte. Però no anava per aquest camí la meva pregunta.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

AMUNT I AVALL PER LLAVANERES 28.03.2009

Per Joan Lladó

Aquest cap de setmana amb previsió de mal temps, no hi ha sortida d’esquí. Dijous alguns mig quedem per sortir el dissabte per qüestions d’agenda. Bé, ja ens trucarem. Hom queda una hora més tard, a dos quarts de nou. Tot i així, els que habitualment arriben a misses dites no perden el costum. Finalment en som quatre. Suficients. El dia és rúfol i els núvols amenaçadors.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

LA ROCA D’EN PUNSOLA, RETROBADA 24.03.2009

Per Joan Lladó

Després d’una bona colla d’anys cercant, i de nit, l’anomenada i popular pedra de kumbaieres trobades en els boscos d’Agell, el dimarts a la nit, cap a dos quarts d’onze i amb l’ajuda de l’amic Sebastià, hi férem cap. Quants cops no ens havíem cremat passant-hi a ran. Però és clar, de pedres com aquelles, en aquells verals, n’és ple i d’informació concreta, cap ni una. És als boscos d’Agell, sota el turó… Ja podíem anar buscant…

Aquest dimarts vam córrer: en Sebastià, l’Andreu, l’Albert i servidor.

 

3TRQ AMB BTT. MUNTANYES DE PRADES. ROJALS 3-5.03.2009

Per Adrià Triquell

Agafant com excusa la visita del meu germanet resident als EEUU, recuperem una tradició dels Triquell de les travesses en BTT. Així doncs, deixem aparcades famílies, feines, gestions i obligacions, i marxem per la patilla tres dies laborables cap a les muntanyes de Prades.

(més…)

VALL DE REMUÑÉ, EL PERDIGUERO I LLITEROLA 14.03.2009

Per Joan Lladó

Em sap greu que passin tants dies sense afegir, ni que sigui una petita nota, una entrada al bloc. Però si així ho volem i ja ens va bé, així continuarà.

El passat cap de setmana vam fer una gran sortida d’esquí, d’aquelles memorables, amb encant, amb el seu toc alpí fins i tot.

(més…)