BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL SEGON CONTE DE BICICORRIOLS 28.02.2012

Per Adrià Triquell

Ja que en la sortida nocturna habitual dels dimecres vàrem fer una foto de tècnica similar a la treballada  per il•lustrar el primer conte bicicorriols, us presento la segona entrega.  En realitat, el conte pròpiament dit vindrà més endavant, en un tercer escrit. Abans considero necessari fer una sinopsi dels personatges que hi intervindran per tal de facilitar la comprensió als lectors.  El fet que els noms dels personatges coincideixin amb els sobrenoms que tenim a la colla, només m’ ha servit d’inspiració, i en cap cas la descripció feta s’ acosta a la realitat.

(més…)

CAP A PONENT: CÉLLECS I SANT MATEU 12.02.2012

Per Joan Lladó

Començant amb el propòsit de pujar cap a Céllecs, avui hem acabat arrodonint una altra gran matinal de bicicleta. L’acabem tot baixant el Camí de les Aigües de Premià de Dalt. Tots plegats hem restat convençuts que cal canviar d’aires per no ser preses de la monotonia i, cal dir més: encara no hem trepitjat tots els racons que ens amaga la nostra estimada comarca i els seus entorns. Som-hi.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CAP DE SETMANA GLAÇAT: PEL MONTALT I MANYANS 05.02.2012

Per Joan Lladó

Culminant  la setmana que presumiblement serà la més freda de l’any, ens aventurem a fer el tomb de diumenge pels verals més pròxims i evitant les fondalades més gèlides. Hom decideix de seguir la proposta d’en Pep: pujar el Montalt pels Sots del Bou i d’en Colom que ara està desboscant i estassant, on ens hi espera una grimpada de quatre plats més les postres.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

UN DIUMENGE MÉS A LA PLAÇA 29.01.2012

Per Pep Famadas

Cal pedalar, és necessari. El 2012 comença com estava anunciat i ja som a final de mes… quina penitència. Tot i la prescripció mèdica de fer repòs per mirar de curar danys físics em cal una dosi de bici per tal d’evitar majors danys psíquics. Què millor que una bona suada i les dolces paraules dels poetes per amorosir tan lamentable estat d’ànim.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari