BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

A L’OMBRA DE LA GALLINA PELADA 20.09.2014

20140920_141559

Per Pep Famadas

Som dissabte i només som dos: el Màster i qui us escriu la crònica. El mestre, com no, decideix la ruta. Malauradament hem hagut de deixar l’objectiu que fa temps que té entre cella i cella, el Comabona, per una altra ocasió degut a la coincidència amb la Cavalls del Vents. Finalment ens mourem sota la Serra d’Ensija, per resseguir (més…)

I ROGAINE PORT DEL COMTE 14.09.2014

IMG_4125

Per Joan Lladó

Aquest any, les curses del calendari de la Copa Catalana són massa espaiades i la que ens ofereix el club Senglar Orientació ens servirà per recuperar el fil d’aquest tan enyoradís esport que aplega cinc grans ingredients: fons, treball en equip, orientació, estratègia i muntanya.

(més…)

BICICORRIOLS AL 1ER. ROGAINE DEL PORT DEL COMTE 14.09.2014

IMG_4123

Per Martí Montserrat

Quan em van informar de que feien aquest Rogaine de seguida ho vaig comentar amb en Joan per tal de fer caps i mànigues per poder-hi participar, doncs és una zona que en guardo molt bons records.

Fa un grapat d’anys que amb varis companys de la colla, participant en un Raidvert,  vàrem fer un final d’etapa a dalt de Port del Conte i concretament al refugi del pla de la Bòfia. En aquella ocasió ja vaig quedar frapat per aquest meravellós racó.

(més…)