BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

NOCTURNES DELS DIMECRES 18.11.2009

Per Joan Lladó

Quan hom té la possibilitat d’escapar-se, encara que sigui per un parell d’hores, d’aquesta immensa mar de llàgrimes, de la crisi, de la frenètica cursa diària, del telèfon de la feina, del trànsit, de les rotondes, dels ineptes, dels egoistes, i pot capbussar-se a la nit en els nostres i propers boscos i suar a voluntat, xalar amb els amics, caure, riure, mofar-se del mort i de qui el vetlla, pujar-baixar, baixar-pujar,

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

IV CURSA DE MONTSERRAT NORD 08.11.2009

Per Andreu Calvó

Son les 9,30, sona el xiulet de sortida, enfront sobre les nostres caps tenim les antenes del cim de la paret de l’Aeri, fins allà hem de pujar? No mes amunt al Cim de Sant Jeroni, i fot un vent de collons, però com que ja sabem que “qui no vulgui pols que no vagi a l’era” aquí estem a Monistrol de Montserrat.

(més…)

CASTANYA A LA CERDANYA 01.11.2009

Per Carles Llorens

Ja feia un parell d’anys aprofitant  els meus estiueigs,  en rondava de fer una volta per els varals més bonics d’aquesta comarca amb companyonia dels meus estimats amics de fatigues. Cal dir que dissenyar una ruta a l’alçada del nivell de la colla i posar en el mateix sarró el binomi de bellesa i duresa sense caure en el parany de fer grans  recorreguts per pista en aquestes contrades, resulta una tasca un xic complicada.

(més…)