BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VOLTA DE MANTENIMENT. LURDES, RUPIT, CAN BORDOI 11.09.2008

Per Pep Famadas

Després d’haver confirmat l’hora de sortida amb en Pistons i de passar-ho a la meva parella (no la meva dona, que està que trina amb la Volta dels nassos) baixem tots dos encara ben fosc cap a la plaça Fiveller. A les 7.00 h en lloc de les 7.30 h habituals. Baixo animat a fer una volta llarga per aprofitar aquest estrany cap de setmana com a darrer entrenament., una mica envejós després de llegir la crònica d’en Manel, ara ja màster, de l’anada a Can Barrot. Tenim uns dies per acabar de posar-nos a to.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

SENSACIONS A LA BURRIAC ATAC 06.09.2008

Per Joan Lladó

El fet d’haver corregut el dimarts abans i haver rebut bones sensacions tant físiques com psicològiques, em donà ales pel dissabte. Tot i no ser gaire amant de curses, pel grau de tensió o capficament que m’aporten els dies previs, i que m’obliguen a fer un sobreesforç –ja vaig prou carregat de lluites per la maleïda feina–, aquesta vegada estava prou mentalitzat per intentar de fer un bon paper. Ja que l’amic Andreu m’hi va apuntar –amb el meu consentiment, és clar– i li estic agraït, a Vilassar hi faltava gent.

(més…)

CAN BARROT 07.09.2008

Per Manel Trenchs

Com ja es tradició des de fa uns anys, el primer diumenge de setembre es fa la sortida familiar a Can Barrot, masia que es trova en el terme de Santa Coloma de Farners. Els homes van en bici des de Mataró, amb l’objectiu de que serveixi d’entrenament per a la Volta a la Cerdanya (ja només queden dues setmanes),  i les respectives famílies (dones i canalla) pugen amb cotxes.

(més…)

PUIGLLANÇADA I LA TOSSA D’ALP 31.08.2008

Per Pep Famadas

S’acaba el mes d’agost en el que suposadament el personal ha gaudit de les vacances amb la família i s’acosta la Volta a la Cerdanya. Punt final a l’estiu. Per celebrar tot plegat, la colla creu convenient fer un diumenge d’entrenament amb una tirada llarga.

(més…)

ATENCIÓ ES BUSCA! BICICORRIOLAIRE FENT PISTES PER PAYS DE COUIZA 02.09.2008

Per Adrià Triquell

Tenia un parell de dubtes en la meva llista de les vacances, la bici i el portàtil. Finalment vaig decidir-me per les dues coses, la bici perquè només de pensar el que m’ esperaria al tornar, amb la penya amb ganes d’ entrenar per la Volta a la Cerdanya, ja tremolava, i el portàtil perquè podria aprofitar per posar fotos al dia (6.169 en 5 anys, i això que selecciono molt!), i també per exemple per fer aquesta crònica.

(més…)