BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

20.000 VISITES 29.01.2008

Per Joan Lladó

Avui dimarts, 29 de gener de 2.008, just després d’un any i mig, hem arribat a les 20.000 visites al bloc. Cal felicitar-nos. Únicament hi trobo a faltar una mica de debat; hi manca participació; caldria, perquè el bloc fos encara més atractiu, més aportacions de la colla: sensacions que ens aporten les sortides que fem, els itineraris, les cafrades, l’afany de superació, les hores baixes de l’estat físic…

(més…)

CORRIOLAIRES A LA NEU 20.01.2008

Per Joan Lladó
Després de dos anys sense calçar-me els esquís, hi torno fent exactament el mateix que la darrera sortida: Tossa d’Alp (refugi del Niu de l’Àliga) per La Molina. El gener del 2.006 la neu també escassejava i, un dels únics destins per trobar-ne al Pirineu Oriental (per evitar el Pedrons) i ser d’hora a casa, és enfilar per les pistes.

(més…)

VIGÍLIA DE REIS. BURRIAC, ÒRRIUS I LLEVANT D’ARGENTONA 05.01.2008

Per Joan Lladó
Alegria general per la important afluència de corriolaires de les darreres sortides. En la vigília de reis l’assistència també fóu nombrosa i no hi faltà la gatzara, tot i que mancava el més cridaner. Es decideix per unanimitat d’anar a la zona de Burriac per fer el descens de la Bassa del Senglar. Se senten objeccions al respecte que de seguida resten silenciades.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

RETROBAMENT I CELEBRANT ANIVERSARIS 30.12.2007

Per Joan Lladó
El dia abans de la sortida, vaig trobar-me en Mingu i la dona voltant per la Riera. “Què Joan, aneu sortint?” “Si, com sempre. I a vosaltres, com us va la bici?” “Bé, bé. Anem fent al nostre ritme.” “Què et sembla si demà et passem a buscar per ca’s teva i t’ajuntes amb la colla?” “Vinga va! ens veiem demà.”

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari