BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

VIDEOS AL YOUTUBE 30.10.2008

Per Joan Lladó

En Giovanni ha tornat a penjar més vídeos de les darreres sortides d’estiu a Youtube tot millorant i canviant la qualitat d’imatge. D’aquesta manera farem dentetes als nostres lectors incondicionals i als nous navegants. Que en gaudiu.

Podeu anar-hi a través del lloc de Youtube i buscant amb “Bicicorriols” o bé clicant a les adreces que seguidament us adjunto:

Descens de can Gurgui (Joan): clica aquí.
Camí dels Bons Homes (Giovanni): clica aquí.
Camí del Nord (Giovanni): clica aquí.
Serra de Tramuntana (Giovanni): clica aquí.

 

LA BAGA DE CAN VILAR O CAN SEIXANTA 26.10.2008

Per Pep Famadas

Horari d’hivern i sense lot a les 7.15 h del matí. Això passa només durant 3 o 4 setmanes a l’any. Comptador a 0 i amb la parella cap a la plaça Fiveller. Som 11 de colla, tots admirant la joguina nova de l’Andreu. Quina finor, quina blancor. Llàstima del brut que li ha tocat d’amo. Falten els dos pastors que menen sempre el remat. Mal averany.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

NOCTURNA 17.10.2008

Per Joan Lladó

Enguany, a la sortida nocturna li ha faltat ben poc perquè fos remullada. Com que no ha estat així, l’hem remullada per dins: al sopar d’El Corredor no ha mancat ni vinassa ni cervesa i, com hauran notat les senyores, tampoc l’all.
Perquè no hi faltés el Mamalló, aquesta vegada vam quedar a les vuit a la Plaça i n’erem una bona colla: dotze. Abans de les deu havíem de ser entaulats, per tant, de pet a la feina.

(més…)

VIA ROMANA, PARPERS I SANTA AGNÈS 12.10.2008

Per Joan Lladó

L’endemà de la cresta encara vaig tenir esma de llevar-me a quarts de set per anar amb bici. De fet, quinze dies, són massa dies sense anar-hi i el mono no perdona. A la plaça, a dos quarts de vuit n’érem bén pocs, quatre. Fet bén estrany perquè, d’uns anys ençà, els diumenges no baixem de set o vuit. Fa un dia rúfol però que no ens afecta.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

VALLTER, CARANÇÀ I CRESTA DELS RACONS 11.10.2008

Per Manel Trenchs

Des de feia dies es volia fer quelcom de muntanya durant el cap de setmana de la “Hispanidad” (tal com l’any passat, que es va anar a fer muntanya francesa). En principi aquest cop s’anava a fer les Espades de Posets però per problemes diversos al final la decisió va ser marxar només el dissabte i anar a fer una cresta per la zona de Vallter i Carançà. S’apunten en Joan i en Martí, i també la Maria i en Manel.

(més…)

CAP A LLEVANT, EL MONTALT 05.10.2008

Per Joan Vallmajor

Una vegada més quedàrem a la plaça Fivaller una bona colla per fer la sortida. L’inici de la pedalada es va retardar una mica perquè tots plegats ens vam posar a parlar de l’amplia victòria del Barça davant el “Atlético de Madrid”. Després prenguérem el Camí de les Cinc Sènies. A davant del grup en Sergi i l’Anscari

(més…)

VOLTA A LA CERDANYA. SANT JOAN DE L’ERM 19/20/21.09.2008

Per Martí Montserrat

Dijous al casal

molts nervis… Ja no hi ha marxa enrere.

6 equips (gairebé tota la colla) anem a fer la dura cursa, que per cert, ja fa temps que porta de cap a varis de la colla. Res de vacances, molt de rodillo, carretera, entrenaments en alçada, vitamines i…corre la veu que a Andorra hi troben epo !!!