BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PREPARANT EL FUTUR DELS BICICORRIOLAIRES 25.10.2010

Per Jordi Torres
Després de la meva compra del “xalet”  a Olzinelles (veure ressenya d’en Formiga del 20.06.2010) he afluixat una mica el ritme durant aquestes 4 setmanetes. Cert que els metges varen recomenar-me no forçar la ferida, però sobretot m’ha anat bé mes que res per les formes,  que sembli que he après la lliçó i ara s’imposarà la prudència. Però …. oi que m’enteneu?

(més…)

BICICORRIOLS AL TOUR. COLL DE PAILHERES 18.07.2010

Per Valentí Tarrés

L’estiu passat quan vaig llegir la crònica d’en Joan i en Martí d’aquesta sortida, ja vaig pensar que això no tenia res a veure amb la bici de carretera normal d’asfalt pudent i brut. Els mals sons es van esvair… Carai això potser m’agradaria!!!! Doncs sí, “el monstre de la carretera” va deixar de tenir sentit i uns mesos després, com  diu en Pep, era un Pal de paller blincat.

(més…)

BICICORRIOLS AL TOUR DE FRANÇA 18.07.2010

Per Joan Lladó

La colla corriolaire ens n’anem diumenge a veure passar el Tour al Coll de Palleres a l’Arièja. Amb les nostres estimades “flaques” o magres per dir-ho bé, tenim previst de sortir a 2/4 de 8 des d’Ur a la Cerdanya, travessar la partida comarca pel seu llevant i entrar al Capcir tot passant per La LLaguna, Matamala i Puigbalador.

(més…)

TOMB AMB FLACA A LA SERRA DEL PORT DEL COMTE 04.07.2010

Per Joan Lladó

Quin país! Un senyor país! Ho dic i ho repetiré. I si a més ens avenim i arribem a tenir la voluntat de no ser manats i ocupats per forasters, això seria la repera. Cada vegada més, me n’adono que voltant amb aquesta bicicleta de perfil estilitzat,  puc acaronar, resseguir, infiltrar-me en aquest vell i cansat país que tanmateix, en uns rampells cada cop més crònics, reclama la dignitat d’ésser.

(més…)

ESCAPADA AL CAPALTARD 02.07.2010

Per Joan Lladó

L’arribada de l’estiu i la forta calor conviden a fer escapades capaltard-nocturnes amb caire festiu, de rauxa, per assaborir, pam a pam, el nostre estimat racó de món com és Burriac i les seves faldes i turons i fer-lo cada vegada més nostre. Hom ho arrodoneix amb una refrescant cervesa a la Plaça Nova d’Argentona.

(més…)

ROSES-CADAQUÉS-CAP DE CREUS-EL PORT DE LA SELVA-SANT PERE DE RODES 25.06.2010

Per Valentí Tarrés

Quan dimarts en Martí em va dir la ruta que havia pensat, de seguida em va engrescar. A l’Àngel i en Carles també els hi sembla bé, així que després d’una molt bona revetlla de Sant Joan i amb un dia de descans entremig quedem divendres a les set del matí davant els bungalows. Sortirem amb cotxe i ens acostarem a Sant Pere Pescador, més concretament aparcarem al Parc Natural dels aiguamolls de l’Empordà. Som nosaltres quatre i en Lluis un noi del Club Ciclista de Sant Andreu que dies abans ens va preguntar si es podía afegir. (més…)