BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

MARATÓ ORIENTACIÓ. ROGAINE. SANT FELIU DE PALLEROLS 25.07.2009

Per Joan Lladó

Dissabte, en Carles, l’Andreu, en Ferran Bresañó i jo, vam participar en la Rogaining –així s’anomenen aquestes proves maratonianes– 3 Valls a Sant Feliu de Pallerols a la Garrotxa. Podrien dir-ne 4 Valls perquè realment és així. La cursa constava de 60 balises repartides per aquestes quatre valls: de ponent a llevant primer, Sant Iscle de Colltort que desguassa prop de Sant Miquel de Pineda, Sant Bartomeu de Puig-alder que ho fa a Sant Feliu i finalment els Cogolls que desemboca a Les Planes d’Hostoles. Les tres desemboquen al riu Brugent que en la seva vall també hi podíem trobar fites.

(més…)

VOLTANT LA CREU DE CANET 19.07.2009

Per Jordi Torres

Aquest diumenge vaig tornar a tenir l’honor de poder disfrutar d’una matinal amb aquesta ja mítica colla. Tot un luxe! Superada la mandra de llevar-me, vaig fer l’aproximació a la plaça Fivaller a les 7 del matí on hi vaig trobar  l’Enric, l’Angel, en Jordi, en Marcel, en Giovanni i en Valentí. Es va decidir anar a fer corriols per la zona de Canet de mar. Varem fer l’aproximació a Canet a peu de platja.

(més…)

EL POSETS PER LA CRESTA ESPADAS 19.07.2009

Per Joan Lladó

D’ençà que començàrem a parlar d’aquesta escapada d’estiu a Pirineu, el primer destí fóu la vall d’Ordesa. Pensàrem en una col·lectiva on hi tinguessin cabuda tots els nivells, tant físics com tècnics i ja no diguem intel·lectuals de la colla. Un parell de dies amunt i avall pels bonics recons que amaga aquest anfiteatre gegantí. Amb calma, sense córrer, badant, dormint allà on s’escaigués… Com que la convocatòria no va ser gaire nombrosa, ens decantàrem per l’alternativa que ja havia estat ajornada l’any passat i que proposà l’amic Martí: el Posets fent la cresta Espadas.

(més…)

CORRIOLAIRES AL TOUR 09.07.2009

Per Joan Lladó

Ahir dijous, en la segona etapa de les tres que recorrerà per terres catalanes el Tour de França, una bona colla de corriolaires ens desplaçàrem fins el Collsacreu a Arenys de Munt per veure passar el cuc de coloraines. Ens trobàrem a 3/4 de 12 a les Cinc Sènies amb els convidats de Sant Cugat del Vallès i de Vilafranca del Penedès per fer-los un petit tast dels corriols i camins de la comarca: pel Turó d’Onofre Arnau per escalfar cames, enfilàrem després pels boscos de Mata fins a

(més…)