BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PROPOSTA PORTA-BICI D’EN GIOVANNI 26.04.2007

Per Giovanni Leonardi

L’amic Giovanni ens ofereix una proposta-idea per transportar la bici en les altures. Pel que es veu, això de les dates no ho té massa clar:

“Nois, ja tinc solucionat el tema de com carregar la bici en la pujada al Canigó del Camí del Nord que farem el pròxim 4 de juny! si disposeu d’ alguna motxil·la amb corretges que pugui sostituir el camel back per la sortida en questió, probeu a fixar-hi la bici pels tubos del quadre i, a més, bloquejeu la roda de davant amb un velcro qualsevol.
(més…)

FORA COMARCA. EL SUI I EL PLA DE LA CALMA 15.04.2007

Per Joan Lladó

Com feia mesos que no s’esdevenia i apropant-nos al cap de setmana de la fira, si, aquell cap de setmana dels més de set mil metres de desnivell, decidírem de fer sortida llarga per anar fent boca. En Carles proposà d’anar al Montseny per fer el “Corriol” i posar a prova les suspensions. Res a dir, el que diu “el Maestro” va a missa.

(més…)

SETMANA SANTA 6/8.04.2007

Per Joan Lladó

Degut, com us deia en el post anterior, al munt de feina que no em deixa aixecar el cap, només us faré cinc cèntims de les dues sortides de la setmana santa car, vull dedicar més temps en detallar l’escapada que férem fora comarca el diumenge 15. Val a dir que si les ressenyes seran curtes, no així el testimoni gràfic. En Giovanni i jo no vam estalviar temps per fer fotos i d’aquesta manera podreu submergir-vos en l’ambient de les dues matinals.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

ESCAPADA DE DIUMENGE 25.03.2007

Per Joan Lladó

Havent perdut una hora de son i com cada diumenge, ens retrobem a la Plaça amb l’empenta habitual. En Giovanni du la càmera sur-tête. En principi en som vuit–amb l’aparició d’un autèntic mamalló: en Guillem que amb tant sols dotze anys vol saber què és això d’atraure esbarzers– i marxem direcció a Argentona per retrobar-nos a can Pins amb el novè corriolaire que ha baixat d’Òrrius: En Manel.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari