BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

L’ESPECTACLE DE LA MUNTANYA: ORDESA 24-26.09.2012

Per Enric Subiñà

Des d’inicis d’estiu que havíem parlat amb el Martí de buscar un parell de dies per anar a fer alguna sortida al Pirineu. Ell proposava fer tots els tresmils de la zona del Mont Perdut (des del Gabietú a la Punta de las Olas), exceptuant els dos Astazús que queden una mica allunyats. A tal efecte calia fer un bívac d’alçada, segurament a prop del Marboré. L’idea era sortir de bon matí de l’aparcament

(més…)

TERCERA PATACADA A LA BESTIOTA 10.10.2012

Per Joan Lladó

No me n’he pogut estar –i sempre és un orgull pels que aconseguim passar l’escull al costat dels que ho intenten, perquè sense la colla no tindria sentit– d’explicar que hem tornat a tombar La Bèstia. Escapada de dimecres tarda-nit. Prèviament debatem cap on hem d’anar i resolem: a la Feu pujant per Riudemeia. El Nét de la Trini proposa de pujar la bestiota abans que ja no ens sigui possible.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

XVIII VOLTA A LA CERDANYA. DE NOU ELS SANT PAUS? 15-16.09.2012

Per Pep Famadas

En Manel i jo teníem clar força temps enrere que aquest any tornava a tocar. Volíem competir en la que potser és la cursa que millor s’adapta al nostre perfil, al menys això pensàvem a priori, amb l’experiència d’anys anteriors. Rutes llargues, exigents, amb trams corriolaires i on la orientació també hi juga, a vegades a favor i altres en contra. No es tracta només de pedalar. Finalment “les sensacions” (com diu la parella) viscudes, tot i una bona classificació, no han estat les esperades.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari