BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

L’ESPECTACLE DE LA MUNTANYA: ORDESA 24-25-26.09.2012

Per Enric Subiñà

Des d’inicis d’estiu que havíem parlat amb el Martí de buscar un parell de dies per anar a fer alguna sortida al Pirineu. Ell proposava fer tots els tresmils de la zona del Mont Perdut (des del Gabietú a la Punta de las Olas), exceptuant els dos Astazús que queden una mica allunyats. A tal efecte calia fer un bívac d’alçada, segurament a prop del Marboré. L’idea era sortir de bon matí de l’aparcament d’Ordesa per enfilar per les “clavijas” de Salarons cap el Gabietú i d’allí el Taillon, Casc i seguir la cresta fins Cilindre. D’allí Mont Perdut fins la Punta de las Olas i baixar al coll d’Añisclo i circ de Soaso fins l’aparcament. Havíem comptat unes 20 hores per fer tot el recorregut.

(més…)

TERCERA PATACADA A LA BESTIOTA 10.10.2012

Per Joan Lladó

No me n’he pogut estar -i sempre és un orgull pels que aconseguim passar l’escull al costat dels que ho intenten, perquè sense la colla no tindria sentit- d’explicar que hem tornat a tombar La Bèstia. Escapada de dimecres tarda-nit. Prèviament debatim cap on hem d’anar i resolem: a la Feu pujant per Riudemeia. El Nét de la Trini proposa de pujar la bestiota abans que ja no ens sigui possible.

 

(més…)

XVIII VOLTA A LA CERDANYA. DE NOU ELS ?SANT PAUS? REPETIM. 15 I 16/09/2012

Per Pep Famadas

En Manel i jo teníem clar força temps enrere que aquest any tornava a tocar. Volíem competir en la que potser és la cursa que millor s’adapta al nostre perfil, al menys això pensàvem a priori, amb l’experiència d’anys anteriors. Rutes llargues, exigents, amb trams corriolaires i on la orientació també hi juga, a vegades a favor i altres en contra. No es tracta només de pedalar. Finalment “les sensacions” (com diu la parella) viscudes, tot i una bona classificació, no han estat les esperades. Fins i tot ha fet mandra escriure la crònica, i amb això excuso la demora. Aprofito, de passada, per reclamar cròniques tardo-estiuenques de gestes viscudes per altres companys gasius de compartir-les. A veure a qui li xiulen les orelles.

(més…)