BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

BELCHITE 25.11.2007

Per Joan LLadó

Records d’una llarga batalla.

El passat diumenge 25 de novembre vam estar visitant el que restà del poble de Belchite després de les crues i llargues batalles que hi tingueren lloc entre el 24 d’agost i el 6 de setembre del 1937. Fa tres mesos que s’acompliren els 70 anys d’aquells enfrontaments i crec que val la pena no oblidar-ho. (més…)

DESCENS DELS MISSER 11.11.2007

Per Joan Lladó

Vam arribar a la plaça amb la idea premeditada d’anar cap al descens que es disputà el diumenge anterior a la zona de can Bordoi. S’havia de tastar.
Vam sortir tard per una avaria d’en Martí i mentrestant ell anava a casa a adobar-la, nosaltres ens glaçàvem al D’Ara. Hi feia un ventet molt fi que venia de la riera i ens obligà a arrecerar-nos. Durant aquella estona veiérem molts més ciclistes del que és habitual. Podia ser per l’hora car, passaven de les vuit i en aquell punt de trobada hi sol haver força “giro”.

(més…)

2 DIES GUAK. DESCENS 04.11.2007

Per Joan Lladó

El cap de setmana passat es celebraren els dos dies Guak de bici de muntanya a Llinars. Diumenge, tota la família vam decidir d’anar a veure el descens que començava a sobre de can Bordoi. Hi participaven en Luca i en Raül de Dr. Bike. I com no podia ser d’una altre manera, vam coincidir amb el papa Leonardi fent les oportunes gravacions del nen. Per cert, en la primera mànega, el petit Leonardi, intentant de reconduir la bici en un tram trinxat al principi del descens, va topar amb un arbre que de poc no el tomba.

(més…)

RAID DE TAVERTET 27/28.10.2007

Per Joan Lladó

Dos equips de l’Editorial Alpina han participat el darrer cap de setmana al VII Raid de Muntanya de Tavertet organitzat per la Unió Excursionista de Vic. Aquesta prova, puntuable per la Copa Catalana i Campionat de Catalunya d’Esports de Muntanya, constà de dues etapes que començaren el dissabte 27 d’octubre i acabaren el diumenge 28. Ha estat un raid en modalitat Non Stop on els equips havíem d’enllaçar totes les seccions proposades de les dues etapes, ininterrompudament. Els equips eren formats per tres corredors (2 + 1 assistent – rellevista) que es podien anar intercanviant per escollir la millor forma per superar les dues etapes proposades. L’edició d’enguany començà a l’estació hivernal de Vallter, al Ripollès, i acabà al poble encimbellat de Collsacabra, a Tavertet.

(més…)