BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PER SANT ESTEVE, TAMBÉ. 26.12.2011

Per Joan Lladó

Per Sant Esteve la colla també surt. Però jo no. Aquest dia m’agrada entaular-me amb els amics d’Argentona per fer-la petar. Durant l’any no tenim gairebé ocasió, si és que no fem caragolada, per explicar batalletes i també, com és inevitable, de comentar l’omnipresent crisi… Alguna vegada, poques, arribem a adobar el món. Què en seria d’aquest sense nosaltres…

Salut i bon any!

Les fotos durant i havent esmorzat: cliqueu aquí.

 

NADAL: BICI I XURROS 25.12.2011

Per Joan Lladó

El dia de Nadal també sortim. Només faltaria. Un parell d’hores bén matineres i cap a ca La Rosita a prendre xocolata amb xurros. Enguany se’ns hi ha afegit uns senyor corpulent i rialler que ha estat abandonat per la seva colla: en Xevi Beltran. Em sembla que s’ho passà prou bé. L’esperem en properes ocasions.

A manca de fotos, us enllaço aquestes d’un parell d’exemplars de salamandra que vam trobar a la Font del Castanyer el dimecres al vespre. Cliqueu aquí.

Els culs de jaumet: en Senzill, en Formiga, la Flor, en Tresunces, el Nét, el Mossèn, en Ventús, el Màster, el Bonminyó, en Xevi i en Pistons.

 

VIA FERRADA BAUMES CORCADES DE CENTELLES. 27.12.2011

Per Alba Calvó

Hola,

Sóc l’Alba. Per segon cop faig un escrit pel bloc. Ara us explicaré una cosa molt divertida que vaig fer aquesta setmana amb el meu pare, el meu germà, en Guillem, en Joan, en Lluís i l’Aïda.

El dimarts 27 vam anar a fer la via ferrada Baumes Corcades a Centelles. Vam passar pel Pont del mico i molts més llocs des d’on es veien unes vistes precioses. Hi havia alguns troços que costaven, però com que ens esforçàvem ens acabaven sortint. La veritat és que convido a totes les persones a fer aquesta meravellosa via ferrada, perquè és molt xula i perfecte per fer-la amb família.

ALBA CALVÓ LINARES

P.D:espero que em deixeu algun comentari!!!!!!!!!

Les fotos d’en Joan: cliqueu aquí.
Les fotos d’en Guillem: cliqueu aquí.
Les fotos de l’Andreu: cliqueu aquí.

 

DE DIUMENGE A DIUMENGE 18.12.2011

Per Joan Lladó

Diumenge 11

Diumenge passat variàrem l’entorn i anàrem cap a ponent. Cap aquells verals ens hi presentem poques vegades i aquell dia en va ser un. L’Anscari feia dies que volia baixar el camí de les aigües de Premià de Dalt i aprofitant que jo hi era, doncs pocs sabem on s’inicia, cap allà desfilàrem.

Per recórrer una zona allunyada cal anar directament per feina. Si de vell antuvi hom s’entreté per corriols, mai s’arriba a fer la zona prevista. Així doncs vam seguir la riera d’Argentona, Riudemeia i Òrrius. Després enfilàrem pels Carquinyolis i Palomeres fins les Planes de can Tarascó i prenguérem la pista de Sant Bartomeu a Sant Mateu a la cruïlla de Vilanova.

(més…)

LA SERRA D’URBASA (NAVARRA) 06.12.2012

Per Joan Lladó

Dimarts de la santíssima, maleïda, sagrada, enverinada, espanyolíssima, nacional, no nacionalista, intocable (per les rodalies), aliena, fratricida, imposada i desconeguda constitució, em trobava a Euskadi. Vés per on! I el millor que se’m va ocórrer després d’un dilluns migranyós, va ser acostar-me fins a Estella. O a Lizarra, com vulgueu. Us sona? Si home, el Pacte d’Estella, intent de pau, etc., acord que signaren vint-i-quatre institucions entre partits, sindicats i altres organitzacions i que com us podeu imaginar, no hi eren presents aquells que s’autoanomenen solemnement demòcrates (?) i de tant suar aquesta paraula que li han tret el seu significat.

(més…)