BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

BEN A PROP DEL CAP-I-CASAL 29.12.2011

Per Joan Lladó

Passo a recollir l’Andreu pels Burots. Fa fred i al Vallès encara més, però a l’Andreu no li manca virtut: du calces curtes. Bé, bé. Quan som a la part baixa del Coll de Parpers a la vessant vallesana, sembla com si entréssim al congelador. Les orelles s’esquerden. Cal abrigar-se.

PER SANT ESTEVE, TAMBÉ 26.12.2011

Per Joan Lladó

Per Sant Esteve la colla també surt. Però jo no. Aquest dia m’agrada entaular-me amb els amics d’Argentona per fer-la petar. Durant l’any no tenim gairebé ocasió, si és que no fem caragolada, per explicar batalletes i també, com és inevitable, de comentar l’omnipresent crisi… Alguna vegada, poques, arribem a adobar el món. Què en seria d’aquest sense nosaltres…

(més…)

NADAL: BICI I XURROS 25.12.2011

Per Joan Lladó
El dia de Nadal també sortim. Només faltaria. Un parell d’hores bén matineres i cap a ca La Rosita a prendre xocolata amb xurros. Enguany se’ns hi ha afegit uns senyor corpulent i rialler que ha estat abandonat per la seva colla: en Xevi Beltran. Em sembla que s’ho passà prou bé. L’esperem en properes ocasions.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

DE DIUMENGE A DIUMENGE 18.12.2011

Per Joan Lladó

Diumenge 11

Diumenge passat variàrem l’entorn i anàrem cap a ponent. Cap aquells verals ens hi presentem poques vegades i aquell dia en va ser un. L’Anscari feia dies que volia baixar el camí de les aigües de Premià de Dalt i aprofitant que jo hi era, doncs pocs sabem on s’inicia, cap allà desfilàrem.

(més…)

LA SERRA D’URBASA. NAVARRA 06.12.2012

Per Joan Lladó

Dimarts de la santíssima, maleïda, sagrada, enverinada, espanyolíssima, nacional, no nacionalista, intocable (per les rodalies), aliena, fratricida, imposada i desconeguda constitució, em trobava a Euskadi. Vés per on! I el millor que se’m va ocórrer després d’un dilluns migranyós, va ser acostar-me fins a Estella. O a Lizarra, com vulgueu. Us sona? Si home, el Pacte d’Estella, intent de pau, etc., acord que signaren vint-i-quatre institucions entre partits, sindicats i altres organitzacions i que com us podeu imaginar, no hi eren presents aquells que s’autoanomenen solemnement demòcrates (?) i de tant suar aquesta paraula que li han tret el seu significat.

(més…)