BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ESMORZAR DE SANT ESTEVE 26.12.2006

Per Joan Lladó

Bé, ja s’han acabat els tiberis i tornem a les patates bullides i les bledes fins el darrer dia de l’any, que més que tiberi, és una llarga nit amarada d’efluvis etílics.
Ahir i com cada any des del 1.983 aproximadament, qui sàpiga l’any amb certesa que m’ho digui, vam fer l’esmorzar de Sant Esteve i, com en els darrers quatre ò cinc anys, al restaurant Can Batlle de Dosrius. Vés per on, com que no en tenim prou amb el que ens donen a casa, hem d’anar a endrapar a fora. Per fer una mica d’història, us diré que començàrem aquestes trobades a can Lleuger (Bar Deportivo) a Argentona.

(més…)

LA INACTIVITAT S’ACABA 15.12.2006

Per Joan Lladó

Nenes, aneu-vos preparant que en Pistons aviat començarà la rehabilitació del tendó. Us en faig cinc cèntims perquè no us agafi desprevinguts: el dia 22 d’aquest mes li fan el darrer rebaix de la talonera i durant uns quinze dies portarà la pròtesi amb el peu a 90 graus. El dia 9 de gener té visita amb el traumatòleg per començar amb la rehabilitació i espera que ja pugui començar a fer les primeres pedalejades suaus. O sigui que, a finals de febrer aneu bén rodats que començarà la tralla. Rieu, rieu, diu que se l’ha vist amb ales.

 

NOVA INCORPORACIÓ 15.12.2006

Per Joan Lladó

Segons informacions rebudes ahïr dijous al Casal, sembla ser que tenim un nou fitxatge a la colla de bici. És el nou veterà del grup i el nom de moment és un enigma. No sabem si es diu Jordi ò Ferran, per tant, de moment és l'”Enigma”. Es diu que és un “pisteru” tipus Pantera Rosa i un picat com d’altres.

Doncs, BENVINGUT.