BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

LA PUNTA ALTA. PRIMER TRES-MIL D’EN GUILLEM 26.08.2008

Per Joan Lladó

Divendres passat vam fer un entrenament amb en Guillem i el car de veure Jordi -el seu oncle- al Puigmal. Vegeu-ne les fotos. Aquest entrenament li serví a en Guillem per posar la musculació a to per a l’ascensió de dimarts.

(més…)

MONTNEGRE 17.08.2008

Per Joan Lladó

Aquest diumenge també era jornada d’entrenament i per fer quilometratge, hom decidí d’anar cap a Montnegre. Per les Cinc Sènies i després per carretera fins a Arenys de Munt, agafàrem el camí de can Colomer per enfilar-nos a Collsacreu. Allí s’acomiadaren en Valentí -havia d’anar a dinar a Cadaqués- i en Marcel.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

MONTSENY, NO 16.08.2008

Per Joan Lladó

El divendres, dia de la Mare de Déu d’agost, tot tornant de vacances a Picos, em trucà en Martí per si volia sortir l’endemà a fer una sortida d’entrenament. Vam quedar a dos quarts de vuit a la plaça. La idea que teníem era d’enfilar-nos cap el Pla de la Calma per poder fer quilometratge i per travessar ràpid i amb una certa gràcia la Serra de Marina, vam començar pels camins dels Misser.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

PIC DE LA DONA, BASTIMENTS I PIC DE L’INFERN 13.08.2008

Per Joan Lladó
A mig agost, tres dels que no érem fora, vam quedar per fer una escapada a Pirineu amb l’objectiu de fer el Pic de l’Infern. L’Andreu, l’Anscari i el que escriu, ens decidírem de fer-ho tot encerclant els naixements del Ter i del Freser. Així és que, un cop aparcats a l’estació de Vallter 2000, l’emprenguérem cap a la Portella de Mentet (2409 m.)

(més…)

LES COVES DE CAN NADAL 03.08.2008

Per Joan Lladó

Fa pocs dies, l’Enric ens preguntà a en Martí i a mi si coneixíem o havíem estat a la cova o coves de Can Nadal al vessant sud de Céllecs. Ni ell ni nosaltres en sabíem res ni tampoc en tenia cap referència de la seva localització. Com que aquests vestigis dels nostres avis sempre m’han atret, vaig posar-me a esbrinar amb l’ajuda d’internet, on podíem trobar-les. Tots els blogs i webs que dónen referències d’aquestes, no especifiquen el punt exacte del seu enclavament, cosa que a mi em sembla correcte.

(més…)