BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PEDALS DEL VENT. CAVALLS DEL VENT VERSIONATS PER FER AMB BTT 11.10.2009

Per Martí Montserrat

Ja fa mesos, parlant amb en Jordi Francès sobre la pujada al Comabona amb bicicleta, em va comentar que al bloc de l’Albert Castellet hi havia una ressenya de la pujada al cim. Buscant-ho, el que vaig trobar és un llibre de ruta dels Pedals del Vent (volta amb btt pels refugis guardats del Parc Natural del Cadí Moixero), amb 4800m desnivell positiu i 134 km fets en una sola jornada de més de 16h !!! Quina passada!!!

(més…)

SERRA DE BELLMUNT. CURTA, INTENSA ESCAPADA 25.10.2009

Per Joan Lladó

A un quart de set del matí, hora nova, marxàrem cap a Sant Pere de Torelló, punt d’inici de l’escapada fora comarca que decidírem el dijous. Alguns havien de ser d’hora a casa per la qual cosa ja dúiem la ruta ben planificada. Els sis que érem ens equipàrem a l’aparcament que hi ha a la carretera de la Vola, als darrers topants a llevant del poble osonenc. No feia fred, per tant, no calia carregar gaire roba.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

XV VOLTA A LA CERDANYA, AMB REGUST DE MENJAR XINÈS 18-20.09.2009

Per Pep Famadas

Els que us deliu pels lollitos plimavela potser no m’entendreu però els que som de tripa i morro segur que sí. Sí nois, sabeu allò del menjar xinès, aquell gust agre-dolç, que no saps com definir-lo… doncs aquesta ha estat per mi la meva primera Volta a la Cerdanya completada.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

NOCTURNA A EL CORREDOR 16.10.2009

Per Joan Lladó

Un altre any –i van passant com si res– hem fet la sortida nocturna de tardor. A la plaça en hi aplegàrem força gent, crec que n’érem catorze. A les vuit del vespre, entre comentaris de llums, sortides vàries i d’altres bajanades, s’hi palpaven ganes de bici. Molt de neguit. Vaig proposar, igual que feia dos anys, de pujar per can Batlle cap el Castell de Dosrius fins l’Esmeralda i després seguir pel GR. Teníem escassament dues hores per fer el gamarús pel bosc abans de sopar i no ens podíem entretenir pas gaire. Bé, aquesta era la intenció.

(més…)

VOLTA AL SUI AMB BTT 04.10.2009

Per Martí Montserrat

Des de dijous, vam quedar amb en Giovani en la possibilitat d’anar a fer una sortida matinal fora de Mataró . No paro de donar-hi voltes i mes voltes per tal de trobar un itinerari interessant .Al Montseny es el lloc ideal per proximitat , però hi hem anat tantes vegades que m’és molt difícil preparar una volta diferent .Desprès de varies opcions decidim fer camí cap a la Calma .

(més…)