BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PRÈVIA A LES VACANCES: EL MATAGALLS 12.08.2012

Per Joan Lladó

Si d’alguna cosa em puc queixar, és de tenir un paradís a l’entorn de casa i que no el sabem gaudir ni aprofitar prou. És per això que la proposta d’anar al Montseny em semblà el més adient per començar, per dir-ho d’alguna manera, les meves vacances. Vaig plegar divendres però dissabte hi vaig tornar. A hores d’ara no es

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

FLACA PER ANDORRA (I) 21.08.2012

Per Pep Famadas

Continuem amb la família fugint de les onades de calor, amagant-nos ara a Els Plans, Andorra. Ja podem preparar-nos per què és el clima que ens espera els pròxims anys. Estem aclaparats per les crisi econòmiques i no ens adonem que la de veritat està acostant-se. La manca d’energia i d’aigua serà el que marcarà la pauta els pròxims decennis a nivell planetari. Per si de cas, jo pedalo ara tot el que puc.

(més…)

EL PALLARS SOBIRÀ AMB FLACA (I) 24.08.2012

Per Pep Famadas

Som agost, en plena canícula, i la colla està escampada ves a saber on. Pel moviment del bloc sembla que es tracta d’un agost especialment mandrós. Segur que el tedi (com diu en Pistons, lletraferit) és per escriure i no tant per pedalar. Com cada any, la nostra família ha compartit un dies de tranquil·litat a la borda de l’Enric i l’Anna, a Arestui (Pallars Sobirà). Enguany l’afortunada a acompanyar-nos ha estat la flaca (qui ho havia de dir). He disposat de dos matins per rodar per la comarca.

(més…)