BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL NOSTRE 1ER. ROGAINING 24HORES: APROVAT AMB NOTA 26-27.01.2013

Per Joan Lladó

Participaríem al Campionat d’Europa i això ja era un gran al·licient. Ens les veuríem amb els grans experts en l’orientació: finlandesos, lituans, ucraïnesos, estonians, russos, txecs… No ens costà gaire de prendre la decisió d’apuntar-nos-hi després dels resultats obtinguts en les darreres proves de la Copa Catalana pensant que en podríem treure algun profit. Abans del rogaine de Pontons, a finals d’octubre, en Martí ja havia fet les gestions, tot i que el secretari d’aquests afers sigui habitualment un servidor.

(més…)

ENVOLTANT VALLTER 09.01.2013

Enric Subiñà

Una altra setmana esperant poder gaudir d’un dia per anar a la muntanya, esperant la neu per fruir de la muntanya hivernal, una neu que de moment tan sols abraçava el Pirineu Occidental. A prop de casa, en els Pirineus de llevant, la neu no havia caigut amb abundància, i ens havíem de remuntar al novembre per trobar la darrera nevada important. Des d’aleshores, un potent anticicló que ens va abraçar tot el principi d’any, amb altíssimes temperatures per les dates, va provocar la fosa de la neu que quedava, deixant aquest espai amb neu testimonial.

(més…)

ACOMIADANT L’ANY A L’EIXIDA DE CASA 31.12.2012

Per Joan Lladó

Són les quatre de la tarda. Deixo els companys de feina sols en el que serà, se suposa, una tarda gens estressant comercialment parlant. Tinc a la ceba de dir adéu a l’any corrent enmig de la tranquil·litat i a recer de faldes i carenes que conformen l’omnipresent teló de fons del meu poble. No em resta gaire estona de llum i haig d’anar per feina.

(més…)

L’ÚLTIMA DE L’ANY 31.12.2012

Per Adrià Triquell

Avui en dia ja sabem que hi han poques coses segures, però del què podem estar raonablement segurs, és que la d’aquest matí haurà estat l’última sortida d’aquest refotut any 2012.

Que dir d’aquest any? Doncs com a mínim, que ha estat un any complex:  a la colla han aparegut diverses dificultats familiars, professionals i de salut que fan que costi fer un balanç global de l’any, del que cadascú tindrà el seu punt de vista.

(més…)