BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ARGENTONA-SANT GRAU. MATINAL DE FLACA DES DE CASA. 31.05.2014

Per Pep Famadas

Després d’un intent fallit d’apuntar-me a una cursa de flaca (inscripcions tancades) i tenint tot el matí disponible, en Joan, sabedor de la meva llibertat, s’hi afegeix i em proposa la ruta a la que m’hi avinc, com no. Després d’una convocatòria molt a última hora per wa, només s’afegirà una estona l’Anscarius.

(més…)

BICICORRIOLS A LA RUTA 1714. 25.05.2014

Per Joan Lladó

Diumenge a la tarda, una bona representació de la colla, al costat de les famílies, vam tenir el goig d’assistir a una ruta organitzada i guiada pel nostre company i amic, l’Enric Subiñà amb la col·laboració de la seva filla la Maria. Aquest passeig transcorregué ben a prop i a tocar dels vestigis del que fou la Barcelona abans de la seva caiguda l’11 de setembre de 1714.

Per sort, vam tenir una tarda molt plàcida pel que fa a l’oratge i tots plegats -com a bon minyons- vam estar molt atents a les explicacions del nostre historiador particular.  El colofó fou una visita llampec al Born perquè ens tancaven i després prenguérem una bona cervesa sota el mateix sostre de les simbòliques runes.

Les fotos d’en Joan: cliqueu aquí.

UNA SORTIDA “CUM LAUDE”: DEL MARESME A LA MOLINA 11.05.2014

Per Manel Trenchs

Quan en Pistons i el Tete ens plantegen fer una sortida força llarga en flaca (o bici de carretera) alguns de la colla tenim clar que cal aprofitar les oportunitats que ens brinden els pastors amb els seu alt coneixement de la geografia catalana. Dit i fet, el diumenge, cinc bicicorriolaires sortim (ben d’hora, ben d’hora) per deixar la furgo a Canovelles (per segons qui sinònim de Cànoves…), lloc d’arribada del tren de tornada des de la Molina.

(més…)

UROLA GARAIA BTT: LA MARATÓN DE LOS SENDEROS Y EL BARRO

Per Jordi Torres

Mai havia fet una cursa BTT de certa duresa com les que fan alguns dels companys de la colla Bicicorriols, i aquest cap de setmana era l’ideal per fer una escapada com a regal d’aniversari aprofitant que tenia festa el divendres. Quina cursa fer?

Navegant per descobrir quines curses es feien aquest cap de setmana  vaig arribar a la pàgina de la Urola Garaia BTT que es fa a Urretxu-Zumarraga al País Basc (http://urolagaraiabtt.com), una cursa de 80 quilometres amb un desnivell de 3.200 (també té l’opció de 40 quilometres).  Veient les fotos de l’edició anterior s’entén perquè l’anomenen “La maratón de los senderos y el barro”.  I veient les fotos també s’entén perquè no m’ho vaig pensar dues vegades en inscriure’m-hi.

(més…)