BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

ARGENTONA-SANT GRAU. MATINAL DE FLACA DES DE CASA 31.05.2014

Per Pep Famadas

Després d’un intent fallit d’apuntar-me a una cursa de flaca (inscripcions tancades) i tenint tot el matí disponible, en Joan, sabedor de la meva llibertat, s’hi afegeix i em proposa la ruta a la que m’hi avinc, com no. Després d’una convocatòria molt a última hora per wa, només s’afegirà una estona l’Anscarius.

(més…)

BICICORRIOLS A LA RUTA 1714 25.05.2014

Per Joan Lladó

Diumenge a la tarda, una bona representació de la colla, al costat de les famílies, vam tenir el goig d’assistir a una ruta organitzada i guiada pel nostre company i amic, l’Enric Subiñà amb la col·laboració de la seva filla la Maria. Aquest passeig transcorregué ben a prop i a tocar dels vestigis del que fou la Barcelona abans de la seva caiguda l’11 de setembre de 1714.

(més…)

UNA SORTIDA “CUM LAUDE”: DEL MARESME A LA MOLINA 11.05.2014

Per Manel Trenchs

Quan en Pistons i el Tete ens plantegen fer una sortida força llarga en flaca (o bici de carretera) alguns de la colla tenim clar que cal aprofitar les oportunitats que ens brinden els pastors amb els seu alt coneixement de la geografia catalana. Dit i fet, el diumenge, cinc bicicorriolaires sortim (ben d’hora, ben d’hora) per deixar la furgo a Canovelles (per segons qui sinònim de Cànoves…), lloc d’arribada del tren de tornada des de la Molina.

(més…)