BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CAP DE SETMANA A PLANOLES 21.10.2006

Per Joan Lladó

La colla bici i les respectives famílies vam decidir de passar un cap de setmana de convivències al Pirineu. Concretament, els dies 21 i 22 d’octubre vam estar al refugi Corral Blanc del municipi de Planoles i que és situat en una petita clariana al bell mig d’un bosc de pi roig, en el paratge anomenat El Pinatà a uns 1815 metres d’alçada i encarat a ponent. Aquest bonic refugi inaugurat al juny d’enguany, amb capacitat per a unes 30 places, és a prop d’una font i d’una zona de pic-nic i hom hi arriba amb cotxe per una pista forestal asfaltada recentment. També hi passa a fregar el GR-11.

 

 

Esmerçàrem els dos dies descansant, buscant bolets (trobats pocs), petites excursions, llegint, jugant, els ganàpies amb bici el diumenge al matí… D’això us n’ampliarà la informació en Prosciuto.

Val a dir que per ser un refugi, els àpats els aprovem amb bona nota.

Quan ens animàrem a trobar bolets, era l’hora de marxar. Llàstima! Ja els collirem a la propera.

Fins aviat.

A la foto es veu qui val i qui no. La canviarem, però.

 

ESCAPADA A NEGRA NIT 6.10.2006

Per Joan Lladó

Com va essent costum cada any a l’entrada de la tardor, el divendres 6 d’octubre es tornà a fer l’escapada nocturna amb sopar a El Corredor. La sortida fou a quarts de set de la Fiveller’s Square. Abans de sopar no es féren massa pistes i en havent sopat, tampoc. Qui ho havia de dir. El Maestro es comprà una parcel·la amb escales a Sant Martí de Mata i no la va saber estrenar. Segur que les hagués pujat. Durant un parell de dies va haver de dur el peu immobilitzat, però sembla ser que sense conseqüències apreciables. Potser si que ens fem grans. Tanmateix, ens queda corda. A la foto, els nou mussols.

 

VARICES 8.10.2006

Per Joan Lladó

El passat divendres dia 8 d’octubre, el nostre Mamalló va estar operat de varices a l’hospital de Mataró i de moment encara està de baixa. Ahir, divendres, li van treure els punts i sembla que tot va seguint el protocol. Segons informacions arribades al nostre corresponsal, la lefty que havia d’estrenar va arribar amb una ratlladeta i aprofitant que encara no seria operativa, ha decidit que n’hi portin una de verge. Estarem atents dels esdeveniments. Ah! m’han dit que la Caffeïne de color groc/verd és electritzant. El què ens faltava! Però que no esteu prou cremats!

 

ESTRENES 14.10.2006

Per Joan Lladó

Avui, dissabte 14 d’octubre, en Ken ja disposa de la nova bici: una altre lefty. I ja en van quatre a la colla, més una altre que està en camí. Sembla que ténen un cert poder d’atracció aquestes bicis guerxes! El més destacat és que els quadres nous els fan amb una geometria més de nena. Aquestes Canyotrales Caffeïnes, no sé pas… Bé, al que anàvem, doncs ja té la seva flamant bici -vegeu-lo amb quin orgull l’ensenya- i per no desentonar, també s’ha firat amb unes noves sabates Sidi de professional, tu! En míster Alga demà ha de baixar com els braus: envestint! Vigileu-lo que no es desvoqui i que per molts anys la pugui gaudir!