BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

LA TORRASSA DEL MORO 15.05.2011

Per Anscari Nogueras

Després de la sortida nocturna del divendres, el diumenge aprofitàrem per fer un tomb amb la canalla per apropar-nos a la Torrassa del Moro que aquest mes és oberta al públic els caps de setmana, i tots aquells que tingueu canalla o no , val la pena acostar-s’hi.

(més…)

MASSIVA I TRAPELLA NOCTURNA DE DIVENDRES 13.04.2011

Per Joan Lladó

Divendres al vespre ens ajuntàrem la colla Bicicorriols i un bon grapat d’arreplegats dels Capgrossos, triatletes i altes especímens inadaptats per anar a fer un bon tiberi a Canyamars amb l’excusa de fer una escapada nocturna amb btt. La plaça de l’Havana va ser el lloc de trobada ja que aquesta proposta de fartanera-esportiva fou iniciativa de la colla dels arreplegats i és on habitualment es troben.

(més…)

CURSA BTT SANITÀRIA. “LES” BICICORRIOLS TAMBÉ DONEN LA TALLA 14.05.2011

Per Joan Lladó

Aquest any hem tornat a participar a la cursa BTT sanitària que es fa dins dels Medijocs que organitza el col.legi de Metges (per promocionar la vida saludable i tal). La petita representació de Bicicorriols érem: l’Avi, la Pantera Rosa, la Mireia (dona d’en Logístic) i la Maria (la Pantera Negra). En total uns 150 inscrits.

(més…)

TEMUDA TERRA DE REMENCES 08.05.2011

Per Joan Lladó

Tant de neguit, tant d’entrenament, tanta estratègia i perquè? Doncs per fer un tomb cicloturista de 175 qms. A voltes sembla ben bé que acabem de sortir de l’ou. Ai senyor, que poc han servit els 100 de les Guilleries, voltes a la Cerdanya, meridians, etc. d’aquests darrers quinze anys. Tant baixa era l’autoestima? Quina era la por? No acabar? Fer més de set hores? No voldria fer el milhomes, però vinga, digueu, què us espantava?

(més…)

MÉS ENLLÀ DE L’ASFALT TAMBÉ HI HA VIDA! 1er. PREMI DEMÀ BIKES 30/01.05.2011

Per Martí Montserrat

Segona prova de copa catalana de ciclo orientació organitzada pels companys del club d’orientació PEDAL-O. La prova constava de dues curses, una dissabte i l’altre diumenge. La suma de les dues, donaven el temps total de la prova.

 

(més…)

ÚLTIMES PISTONADES ABANS DE LA TERRA DE REMENCES 01.05.2011

Per Pep Famadas

Dijous al Casal uns quants dels remences decidim fer una matinal amb flaca més intensa com a darrer preparatiu pel diumenge que ve. Amb aquesta excusa ens saltem tots els preceptes de diumenge: ni gruixudes, ni esmorzar; la intenció és pedalar tot el matí i arribar a casa a dinar.

(més…)

LA P. RATLLA BLANCA DURANT 8 HORES. LA SELVA-EMPORDANET 17.04.2011

Per Adrià Triquell

Doncs per anar fent cames per la Terra de Remences, el Nét de la Trini ens proposa una de flaques per la costa brava descrita en la web de rutes de cicilsme: Platga d’ Aro-Calonge-Sant Pol-Pals-Begur-Llafranc-Palafrugell-Palamós-Platga d’ Aro, que decidim allargar “un xic” amb el tram Tossa de Mar-St.Feliu de Guixols, tot plegat 161KM i 7 hores i quart segons el Toaster. No està gens malament per uns arreplegats que a vegades necessiten dues hores de corriols per fer els tres escassos  quilòmetres que separen Mataró d’ Argentona.

(més…)