BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CABIROLS I AIGUA 25/26.05.2008

Per Joan Lladó

Divendres teníem pensat d’anar a esquiar però les previsions de mal temps ens van fer canviar els plans. Dissabte, els tres corriolaires que havíem d’anar a Pirineu, l’Albert, en Martí i jo, vam quedar per anar a fer un tomb de mig matí amb bici. Així doncs, vam trobar-nos a quarts de vuit a la plaça. L’Albert ens proposà que li ensenyéssim nous camins.

(més…)

TRAVESSA DE LA SERRA DE TRAMUNTANA 10/11.05.2008

Per Joan Lladó

Quan encara ens durava un xic la ressaca per la gresca germànica del mateix dilluns a la matinada, cap a quarts de tres de la tarda desembarcàvem, amb un dia capolat i rúfol, al port de Barcelona. Calia travessar les Rambles i enfilar al tren cap a Mataró per acabar, amb recança, el que tants dies havíem esperat.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

PEL LLEVANT D’ARGENTONA, RIUDEMEIA I CÉLLECS 04.05.2008

Per Joan Lladó

En Giovanni apareix a la plaça amb els estris de filmació. En el darrer diumenge abans de travessar la bassa vol ajustar els suports del casc per obtenir uns bons enquadraments en les preses de pujada i baixada. Fa bé, perquè jo, encara és hora que em miri res del meu equip de vídeo, suports, casc, bateries, cintes, etc. Com sempre, el darrer dia, em tocarà córrer com un esperitat. Per tot, no es pot pas estar.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

SE SENT FLAIRE DE SOBRASSADA 05.05.2008

Per Joan Lladó

El proper cap de setmana la colla Bicicorriols marxa a Mallorca per travessar la Serra de Tramuntana desde Pollença fins a Sant Elm. En la sortida anual de cap de setmana per visitar i conèixer els països del nostre entorn, aquesta vegada li toca a Ses Illes. Tots els corriolaires que hi aniran ja ho deuen tenir tot a punt per

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

EN RAÜL PUJA AL PODI A LA TITAN DESERT. 1 DE MAIG DE 2.008

Per Joan Lladó

En Raül de Dr. Bike ha fet 3er. en la classificació de la tercera edició de la Titan Desert al darrere d’en Roberto Heras i d’en Joan Llordella. L’han seguit en la classificació corredors de renom com Miguel Angel Heras, germà d’en Roberto, Melcior Mauri, Claudio Chiapucci i Peio Ruiz Cabestany.

(més…)

CIRC DE COLOMERS. ESQUÍ DE MUNTANYA 5/6.04.2008

Per Enric Subiñà

Aquella setmana havia nevat molt, fins dimarts, i tot feia pensar que trobaríem molt bona neu. L’Albert ens havia reservat lloc al refugi de Colomers. Vam quedar el dissabte molt d’hora, plena nit, per sortir camí de la Val d’Aran. La primera aturada tècnica fou a Alfarràs, on calia fer l’esmorzar. La meteorologia apuntava a molt bona, amb cels clars i una mica de fred. Vam poder estrenar el nou túnel de Viella, i a la banda del Garona el paisatge era molt blanc. Bones perspectives.

(més…)