BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

BONA VETLLADA PRENADALENCA 23.12.2012

Per Pep Famadas

Qui sap si és l’ambient nadalenc que s’encomana o potser són els 16 punts; la qüestió és que som una molt bona colla. Més o menys els de sempre i en Sergi (el gendre de la Garçon, ara ja ho sé!) i en Gustavo, un col•lega seu. Molta cridòria i xerrameca a la plaça, sobretot per enlluernament que provoca als dèbils d’esperit la nena que el Màster porta per provar. Una 29, doble, de només 10,5 kg, unes corbes… Em fa l’efecte que aquestes nines no estan fetes per les nostres mans. Però com que és una màquina de test l’hem de posar a prova i fixem el recorregut vers al descens de la Balena i esmorzar a Llinars.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

DESCOBRINT LO PORT 04-05.12.2012

Per Martí Montserrat

Amb l’Enric fem cap a L’Horta de Sant Joan, per fer dos dies de caminades pel Port. Em fa especial il•lusió,  ja que per part meva és la primera vegada que el visito i ja fa molts anys que ho tenia pendent.

Dimarts 4

Fem amb el cotxe cap a l’àrea recreativa de la Franqueta, tot passant per sota de les imponents moles de conglomerat anomenades Roques de Benet.

(més…)

POEMA ALS DIMECRES. NOCTURNA DEL 12.12.2012

Per Adrià Triquell

Avui hem fet la nostra nocturna habitual,
que faríem sense les pedalades de dimecres,
que ja són una necessitat vital,
fins i tot millor que unes palletes.

Bicicletes, bon humor, i un frontal,
Son tot el nostre equipatge,
I és que ja s’han convertit en ritual,
que formen part del nostre bagatge.

(més…)

UN TOMB MÉS DE LA COLLA: GENIAL I FOTOGÈNIC. SENSE FOTOS 06.12.2012

Per Joan Lladó

La nostra improvisació sempre ens sorprèn amb uns recorreguts dignes de bones fotos. Llàstima que aquesta acció, la de fer fotos, sigui una tasca duta a terme gairebé sempre pels mateixos sacrificats, tret, si l’escapada és a fora comarca, quan visitem paisatges poc rutinaris. Amb aquests mots no vull clavar cap clatellot als companys, ans el contrari, constatar una realitat. No creieu que les millors fotos són les extretes dels paisatges més habituals?

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

EL DARRER ROGAINE DE LA COPA CATALANA. ALTAFULLA 02.12.2012

Per Joan Lladó

El diumenge 2 de desembre vam disputar el darrer rogaine de la Copa Catalana del 2012 a Altafulla, municipi del Tarragonès i de la subcomarca del Baix Gaià. Malgrat que no ens hi jugàvem gran cosa, vam decidir de participar-hi perquè es preveia una prova força plana, vull dir amb poc desnivell, i on caldria estirar força les cames. Ens aniria molt bé per entrenar en vistes del campionat d’Europa de finals de gener.

(més…)

MATINAL AL MONTSENY AMB PORCS, CAVALLS I EL QUE CONVINGUI 25.11.2012

Per Adrià Triquell

Sembla que últimament a la que portem tres setmanes seguides sense moure’ns dels nostres corriols del Maresme, ens envaeix un neguit que només s’esvaeix sortint a fer un tomb fora comarca. Sens dubte les sortides d’enguany que ens han fet els pastors hi han ajudat.

(més…)