BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CRESTA DEL FERRAN. ALTA GARROTXA 19.07.2008

Per Manel Trenchs

Feia dies que amb en Joan li donàvem voltes a fer una sortida a la muntanya, finalment el dijous al Casal decidirem fer la Cresta del Ferran. Els que ens hi vam apuntar per anar-hi el dissabte fórem l’Anscari, en Joan i un servidor.

(més…)

VALLS DE CLARÀ I RIUDEMEIA 13.07.2008

Per Joan Lladó

L’endemà dels ruixats ens retrobem a la Plaça i tenim un convidat amb ganes de tralla. N’ha de tenir moltes perquè amb el “pepino” que du, cal molta química. Anem cap a Argentona i entrem al Collell per Can Volart, després per damunt les feixes del Patró ens endinsem al torrent del Collell i el travessem per la Font d’en Magret i el troç d’en Vicentet.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

VOLTA PEL CAPCIR 06.07.2008

Per Valentí Tarrés

El primer cap de setmana de juliol dotze corriolers anem a fer una volta pel Capcir que ens ha preparat el Màster. Nou sortim dissabte a les set de la tarda cap a Puigerdà, els altres dos sortiran de matinada. El viatge es fa agradable i a part de trobar una mica de merder a Granollers, el trànsit està bé i a més estrenem el nou tram de l’autovia de Vic que ens estalvia la rotonda de la Gleva, collonut.

(més…)

EL MÀSTER ES CONSOLIDA COM A MÀSTER 03.07.2008

Per Joan Lladó

En la sortida de dijous a la tarda en Martí ens demostrà, una vegada més, perquè és el Màster. El tan anhelat i tècnic tram trialer de la pedrera d’en Xeta, al vessant sud de la falda del Oriols, un dels grans esculls pendents de la zona, ahir fou superat amb una tècnica molt depurada.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CAP EL TURÓ DE CASTELLANS 29.06.2008

Per Joan Lladó

És el primer diumenge que surto amb l’horari d’estiu. Vam quedar a les set a la plaça i en som onze de colla. També hi ha en Guillem que s’estrena amb els pedals automàtics i ésclar, les sabatilles. Arrenquem amb l’objectiu d’esmorzar a Santa Agnès i comencem per la riera de can Gener.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari