BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

GRIMPANT PER LA CATALUNYA HUMIDA: BELLMUNT-BRACONS-COLLFRED 23.10.2010

Per Joan Lladó

Estic realment satisfet i desbordant d’alegria després del tomb de dissabte. He posat el cos i la ment a to per afrontar la setmana que se’m presenta. I més que la ruta, el paisatge i els àpats, és el compartir-ho amb els amics el que dona significat a tot plegat. Sentir-se envoltat, patir, suar, fruir, riure, mofar-se, tot  i més en companyia dels amics, és pel que paga la pena d’immergir-se en una –com dirien els profans– bestiesa. Però això –animalada, repte, objectiu, mitjà, joc, gaudi– només ho sabem cadascú de nosaltres. Us agraeixo a tots la companyia en aquest ínfim corriol.

(més…)

SENSACIONAL VOLTA AL BISAURA 09.10.2010

Per Enric Subiñà

D’aquell cap de setmana en teníem moltes expectatives. Era el que s’havia de fer el Tourmalet i molts altres cims del Pirineu francès, però el mal temps previst, sobretot per diumenge, desaconsellava de fer la pallissa del viatge. L’alternativa, d’un dia, també tenia força encant: la volta al Bisaura. Així que dissabte 9 sortíem a les 6:30 del Maresme camí de Montesquiu. En Joan ja hi havia estat acompanyat de l’Albert i en Carles un dels dies més freds del darrer hivern, i una part de la ruta ja la coneixia, fet que ens permetria anar més per feina.

(més…)

EL TETE ACABARÀ EL REPTE? 10.10.2010

Per Marcel Torrus

Un dia qualsevol després d’acomiadar-me de la familia, començo la sortida amb els comentaris d’en Joan molt presents. Per tant, seguiré el mateix recorregut que ell. Ja des d’Argentona porto un ritme força alt per, com deia ell i tot i que per la meva manera de fer no m’acaba d’agradar fer-ho, intentar apretar força durant les dues primeres hores i a veure fins on puc arribar, i després decidir si intento arribar fins al coll o ja torno cap a casa.

(més…)

LA PANTERA ROSA ACCEPTA EL REPTE 07.10.10

Per Manel Trenchs

El dimecres no podia sortir perquè tenia la canalla i aleshores em vaig organitzar per a poder fer una sortideta el dijous, des de després de dinar fins a quarts de vuit, ja que els dijous no tinc classes a la tarda però tinc curset i no puc faltar. No tenia clar què fer però al llegir l’article d’en Joan sobre la seva volta de migdiada em va semblar una bona idea intentar-ho fer, en la mesura que pogués.

(més…)

EL SUI. L’EXCURSIÓ VISCUDA PER UN FLIPAT 03.10.10

Per Rafael Floriach

Com a nota introductòria abans no llegiu l’experiència d’aquest foot-biker, tant sols us vull advertir –millor, afirmar– que a la colla no “fumem”.

Joan LLadó

Aquí la crònica d’en Raffanculo:

El Suí, el Suí, el Suí….. encara avui em desperto per la nit recordant la pel·lícula de por del diumenge.

(més…)

“PASSEJADA” D’HAVENT DINAT: EL COLLFORMIC 03.10.2010

Per Joan Lladó

Com que avui he destinat el matí a fer poble -es feia una festa per redescobrir la Font Picant d’Argentona-, a la tarda, enlloc de fer la migdiada, me n’he anat a rodar amb la flaca. He marxat d’hora, a dos quarts de quatre, per no tornar fosc. Ara a les vuit ja ho és. I com que el meu objectiu no era pas un passeig curt, no volia patir per tornar. Tanmateix, m’he endut el llum de posició i un frontal d’emergència.

(més…)