BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

PEL LLUÇANÈS AMB LA FLACA I SOL 20.03.2011

Per Pep Famadas

Qui m’hagués dit fa un any que em passaria un matí dalt d’una bici de carretera, tot sol, voltant per aquests mons de Déu. Es veu que aquella passa de l’any passat que tots vam patir amb el temps va a més. Sí nois. Al final ens acabaran agradant i tot aquestes maquinetes tan febles.

(més…)

QUAN MOISÈS VA OBRIR LES AIGÜES… O NO 13.03.2011

Per Adrià Triquell

Feia una mica més de dos mesos que per culpa d’una patacada no sortia amb aquesta colla de descerebrats. Mira que n’he vist de tots colors amb aquesta tropa d’ inconscients, però la imatge de veure nedant a l’ estil Phelps al nostre amic Marcel en les marronoses aigües de la riera d’ Argentona, en ple mes de Març, quedarà molt de temps en la meva retina.

(més…)

EL NOSTRE SICILIÀ HA FET 60 ANYETS 04.03.2011

Per Joan Lladó

Anit al Casal vam celebrar –els va fer el 4– els 60 anys de l’estimat, entranyable i enginyós dom Giovanni Leonardi, acompanyat gairebé de tota la colla corriolaire. Tant sols faltaren l’Andreu i l’Anscari. El darrer, per la recent mort del seu avi matern i a qui, des d’aquestes planes, volem transmetre-li el nostre més sentit condol i estendre’l a tota la família.

(més…)

EL “SENYOR” TORNAT 06.03.2011

Per Àngel Vila

Després de molts mesos apartat de la vostra estupenda companyia i amistat, us comunico que torno:  ho faig amb la satisfacció d’haver superat un repte que feia temps em rondava pel cap: fer una marató. La de Barcelona m’anava perfecte per dates, el problema estava en que no havia participat mai en cap cursa popular, ni mitja, ni rés de semblant.

(més…)

Publicat dins de Atletisme i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

BiCiCORRiOLS I L’ALPINA TORNEN A FER PODI 06.03.2011

Per Joan Lladó

Ahir diumenge, els equips formats per en Martí, l’Albert i en Joan per Bicicorriols i en Carles i l’Andreu per l’Alpina, van fer podi en la segona i tercera posició respectivament en la categoria d’homes veterans del I Rogaining de la Selva organitzat pel Grions Orientació de Sant Feliu de Buixalleu.

(més…)