BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

BiCiCORRiOLS REPETIM AL MONTSANT 1a. PART: EL CAMÍ 13.05.2016

IMG-20160517-WA0005                                                      

                                                                     … i aquell núvol que passa a l’horabaixa, que ningú veu, perquè tothom, ensems, mira el telenotícies.

Per Joan Lladó

Fa unes setmanes que repetíem via ferrada amb uns deu anys de diferència. Enguany, l’escapada de fira de BiCiCORRiOLS transcorregué per segona vegada després de setze anys, per la Serra de Prades i per la del Montsant, al Priorat. Hem repetit la visita perquè aleshores en fórem sis de colla i en aquesta edició, una quinzena. Valia la pena de tornar a trepitjar  aquelles comarques i que els companys que no hi foren en aquella ocasió, poguessin gaudir dels paratges, rutes, gastronomia i la companyia dels amics durant tres dies que representen unes petites grans vacances enmig d’aquesta -com solia anomenar el Sr. Pla- immensa vall de llàgrimes.

(més…)

CRESTA DEL PIC PEDRÓS DE LANÓS AL COMA D’OR 26.08.2015

DSCF8334

Per Martí Montserrat

A finals de vacances quedo amb l’Andreu per pujar uns dies a la Molina per tal de fer un xic de Muntanya abans de tornar a treballar. La idea inicial era anar a la zona del pic d’Escobes / pic d’Alba però quan tombem el coll de Pimorent, constatem que l’ambient esta força carregat. Parem al voral de la carretera i

(més…)

AMB BTT PEL PLATRAVER I EL SALT DE SALLENT. GARROTXA 13.09.2015

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Per Martí Montserrat

Amb en Gio i en Joan sortim ben d’hora cap a la Garrotxa per fer un tomb improvisat per la zona del Puigsacalm amb la bicicleta. Parem a fer un mos a les Preses mentre acabem de concretar la ruta a fer. Finalment ens dirigim a Sant Privat per aparcar a la àrea de pícnic Pla d’en Xurri. Gairebé estem sota el Salt de Sallent i els desnivells que ens esperen són força considerables. Comencem la sortida direcció Sant Privat, fins trobar un sender senyalitzat que travessa el riu per un bucòlic pontet just sota la Canova.

(més…)

ENTRADES A LA CUA 23.05.2016

Per Joan Lladó

Estic escrivint la crònica de la fira que espero no trigar massa en acabar-la. Mentrestant us penjaré un parell d’entrades que havien quedat a la cua esperant resoldre els problemes tècnics. Més ben dit, canviar l’ordinador per un de nou. Aquests treballs fets no es poden descartar malgrat el temps transcorregut; s’agraeixen, i molt.

 

Publicat dins de General i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

L’OLLA DE BAUSSITGES O «AI LA MESTRESSA» 17.01.2016

DSCF5336

Recasens, 13 de setembre de 1997 (Autor: Joan Lladó)

Per Pep Famadas

Vet-ho aquí! Encara som vius i tenim corda. El bloc resta mut però els pedals no paren, no us penseu. Un hivern sense fred no convida a avorrir-se a casa, el millor moment per distreure’s escrivint. N’hem fet algunes que mereixen un escrit però sembla que les plomes són seques de tinta. Aprofito l’estona per detallar-ne una.

(més…)

VIA FERRADA AGULLES RODONES. SOLIUS, EMPORDÀ PETIT 26.04.2016

20160426_102829

Per Joan Lladó

Fa prop d’una dotzena d’anys que hi vam ser alguns de la colla amb l’Àngels inclosa. Aquella vegada, mentre progressàvem per la via, en tinc pocs records precisos, vam deixar la canalla, l’Aïda, en Guillem i l’Aleix, jugant al pàrquing dels cotxes, ben a prop del golf. Quan tornàrem, ens obsequiaren amb un sac ple de les petites pilotes que anaren recollint fruit de la mala traça dels jugadors. Què en farem d’aquest fardell? Doncs cap allà on era.

(més…)