BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

DECLARACIÓ DE LA RIERA D’ARGENTONA 25.07.2006

Per Joan Lladó

He llegit una molt bona notícia a la web de l’ajuntament de Mataró: la signatura el passat dijous 20 de juliol a Argentona de la “Declaració de la Riera d’Argentona”. Crec que és bona pel que fa a un principi d’intencions per a una bona gestió conjunta del territori dels municipis que composen aquesta àrea. És d’agraïr que

(més…)

EL PEDRAFORCA. ELS DOS POLLEGONS 23.07.2006

Per Joan Lladó

El dissabte, quatre corriolers vam ser al Pedra per activar alguns muscles que no es belluguen en tot l’any. Bonica i curiosa excursió a la muntanya màgica, sobretot per la segona part. Des de l’aparcament del mirador ens enfilàrem al refugi per, tot seguit, continuar cap a la Canal del Verdet i grimpar fins el cim del Pollegó superior. Bona gentada i com de costum, vistos alguns mòbils, els propietaris dels quals, comunicaven la gesta. Després de les fotos i del glop d’aigua, baixem a l’enforcadura on un grup de jovent té recança d’enfilar el darrer tram.

(més…)

LA CARRETERA DE DOSRIUS I CANYAMARS 21.07.2006

Per Joan Lladó

És necessari que ens carreguem el territori per eixamplar una carretera que podriem dir-ne local? Estic d’acord en fer-hi un bon manterniment, no massa, en retallar els revolts considerats perillosos i fer les vores quelcom més amples per facilitar la circulació quan hi ha força volum de trànsit. No ho estic per tirar pel dret i poder arribar al destí en línia recta i en dos minuts. Però on ens hem pensat

(més…)

SORTIDA DEL DARRER DIJOUS 21.07.2006

Per Joan Lladó

Tot i la calorassa, ahir vam tornar a sortir, buscant la fresca, per la vessant nord de la serra de Marina: can Bruguera, la Moreneta, vall de can Rimbles i anar enfilant. Noves troballes de corriols frondosos i quelcom humits. La Pantera Rosa ens va caure tot baixant un xuclador. El Màster també va rebre. Qui en té la culpa? La sequera i el munt de fullaraca que cobreix els nostres boscos. Quin perill! El bosc és una bomba de rellotgeria. Pot esclatar en qualsevol moment. Cal anar amb molta cura. També hi éren en Prosciuto, l’Home Senzill i en Pistons. Ah! Me n’oblidava, ahir, al Prosciuto, se li enganxaven tots els esbarzers del camí.

 

CAMÍ DELS BONS HOMES 20.07.2006

Per Joan Lladó

Perquè no ho fem més sovint?

Tot i que van ser tres dies intensos, quan t’ho mires des d’un mes i mig de distància, que curt que va ser. Qui no hi tornaria? Qui no repetiria la Portella Blanca?
Bé, tenim un altre repte: El Camí del Nord ò del Canigó. Estem preparats per fer-lo en dos dies? Crec que si.