BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

AVUI PEL MARESME GRÀCIES A LES NOVES TECNOLOGIES 24.04.2011

Per Jordi Torres

Dijous d’aquesta setmana ja varen circular rumors per Internet de que els de la colla que no havien marxat de vacances, avui diumenge pensaven anar amb flaques. O sigui que les meves expectatives per aquest diumenge de poder fer corriols ben acompanyat eren ben baixes. Però dissabte havent sopat una informació providencial va salvar el diumenge: En Jordi Cid i en Joan Bellatriu de la colla Riera Amunt havien quedat a l’entrada del camí de les cinc sènies a les 8 del matí. Fantàstic!

(més…)

GRANDE CAPO VS GRANDE PROSCIUTTO 16.04.2011

Per Giovanni Leonardi

Primo racconto.

Alla grotta del chamàn, sulla montagna, si presenta un indio, che dice:
GRANDE CAPO, NIENTE CACCA.

Lo chamàn gli dá una pozione e dice : “prendere notte, domani cacca”. Il giorno dopo l’ indio si presenta allo chamàn: GRANDE CAPO, NIENTE CACCA. Lo chamàn prepara un’ altra pozione e dice: “prendere tre questa notte, domani cacca”.

(més…)

CAPOLAT. DIJOUS SANT 21.04.2011

Per Joan Lladó

Els que vam poder fer festa dijous sant gaudírem d’una jornada de cicloturisme excepcional. Ruta i àpats feren pinya amb el temps que ens respectà a desgana i plegats ens donaren moments de joia, companyonia, disbauxa i patiment. En definitiva, una d’aquelles escapades que, malgrat la gotellada de primera hora i les nuvolades a la rereguarda, per les que ningú donaria ni cinc cèntims que l’acabaríem –ni començaríem– amb bon peu, restaria gravada a les testes dels sis afortunats corriolaires.

(més…)

FLACA VERS CAN BARROT. CONFESSO: HE FET EL SALT A LA MEVA PARELLA 10.04.2011

Per Pep Famadas

Diumenge tenim l’honor de ser convidats a Can Barrot. Tot i els morros no puc deixar passar l’ocasió de rodar amb la flaca. Com que sé que el Mamalló estarà frisós igual que jo, ens truquem per trobar-nos d’amagatotis a La Batlloria i rodar cap a Sant Sadurní d’Osormort.

(més…)

VENTOLAU-MONTROIG EN CIRCULAR 02.04.2011

Per Albert Gómez

Divendres després de no aconseguir prou consens, decidim sortir igualment. Són les nou tocades i passo a recollir en Martí, marxem cap al Pirineu, quin? No sabem, ho decidirem a l’ hora de sopar . Com sempre que sortim divendres ho fem a Bellcaire d’Urgell. Avui però  anem més tard que mai i no podem sopar en el nostre bar habitual es tancat.

(més…)

RUTA EN HONOR DEL CONVIDAT OSONENC 03.04.2011

Per Joan Lladó

A voltes amb més enginy i elaboració que d’altres, les sortides de diumenge solen tenir el seu atractiu i la seva gràcia. Avui l’hem lligada especialment sobre la marxa pensant amb el nostre convidat i d’aquesta manera pogués gaudir dels encants de la nostra comarca, concretament del triangle Mataró-Dosrius-Argentona i se’n dugués un bon record de les muntanyes que limiten el nostre territori. Territori que els forasters sempre relacionen amb platges, sorra, horta, pèsols i turisme de garrafa.

(més…)

LA RUTA DEL SENGLAR PER UN GANÀPIA. LA GARROTXA 27.03.2011

Per Joan Lladó

Els de Bicivicigarrotxa a través de la seva web, ens van oferir una ruta de luxe a la seva comarca i que prometia per la seva distància i pel seu traçat que bàsicament consistia en corriols d’alta volada en tota la seva trajectòria. Fa cosa d’un mes vaig convocar la colla per aquest darrer diumenge de març perquè anés fent un forat a l’agenda. A la fi vam poder ser una dotzena de corriolaires que ens aventuràvem en tant digne i salvatge afer. No per dur, sinó per l’entorn.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

LA RUTA DEL SENGLAR VISCUDA PER UN MAMALLÓ 27.03.2011

Per Toni Martin

Son les 6:30 h del  matí del 27 de març del 2011, quedo amb l’Àngel davant de casa seva i anem mig carregats sobre les bicis a la plaça on tots hem quedat. L’Àngel em presenta a tota la colla i fem unes rialles i expliquem més o menys com anirà el dia mentre desmunten les rodes de la bici i ho carreguem tot als cotxes. Ens distribuïm i comença el camí fins a un poble al costat d’ Olot.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

TOSSETA DELS ENGORGS 27.03.2011

Per Albert Gómez

Ja ha passat massa temps des de l’ última trepitjada de neu amb els esquís de muntanya. En Martí i Jo decidim sacrificar la sortida betetera del diumenge per l’element blanc. Estem segurs que serà  una sortida  amb solera, però la neu dura el que dura i els calendaris estan força atapeïts de diferents activitats.

(més…)