BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

BTT GASTRONÒMICA A LA BAIXA GARROTXA 22.10.2011

Per Marcel Torrus

Va costar però al final vam trobar el dia en el que una mínima majoria de la colla ens anava bé per fer la ruta per Mieres i el seu entorn, acabant dinant a Can Met. Ens vam reunir, aquest cop en dissabte, 9 bicicorriolaires més la incorporació del meu germà, que especialment em va fer molta il·lusió que vingués a pedalar amb nosaltres.

(més…)

RITME DE CICLOTURISME. LLUÇANÈS I BISAURA 04.10.2011

Per Joan Lladó

L’Anscari tenia una setmana de festa. Jo, de moment, continuant les vacances d’agost. Em va dir que volia fer flaca i li vaig proposar si li anava bé dimarts. Així quedàrem. Li vaig preparar una ruta amb el Toaster d’uns cent-vint quilòmetres i uns dos-mil quatre-cents metres de desnivell positiu totalment turística i així ens la vàrem prendre: badant.

Després del cafè amb llet al bar Sport de Sant Quirze de Besora, l’emprenguérem per la carretera de Berga en direcció a Sant Agustí de LLuçanès. El matí era molt clar però frescot. Sort que dúiem maneguets i paravents, les mans patíren.

(més…)

ROGAINE BTT-O L’ESPLUGA CALVA. MÉS BICICORRIOLS AL PODI 12.10.2011

Per Manel Trenchs

El passat dimecres es va celebrar a l’Espluga Calba (Les Garrigues) el primer rogaine de BTT-0 de Catalunya, anomenat “6 pedals”. Consisteix en trobar i marcar el màxim nombre de fites de les 45 que hi ha en el mapa que et donen en 6 hores. La prova es fa per equips de 2 a 5 corredors i cada equip decideix l’ordre de les fites que buscarà.

SERRA D’ESPADÀ, UN ALTRE MEDITERRANI. EL REPORTATGE

Per Adrià Triquell

Finalment després de múltiples i complexos problemes d’ agenda, vàrem aconseguir  quedar tots plegats per veure el muntatge audiovisual de la nostra sortida anual, enguany a la Serra d’ Espadà.  Després d’ alguns canvis, concretem la convocatòria a la UEC, amb sopar i cerveses Moritz incloses (agraïm per cert que la UEC ens cedís el local, fantàstic per aquest tipus de propòsits).

(més…)

CAVALLS DEL VENT 01.10.2011

Per Martí Montserrat

Després de la pallissa de 12h, del Rogaine les tres Valls, no tenia clar si participar als Cavalls del Vent. Però a mida d’anar passant la setmana, les cames es van posant a lloc, i les ganes d’intentar acabar un repte de 85Km i 12000m. de desnivell van tornant de mica en mica. Arriba el dia i ens trobem a la plaça de Bagà, en Sebas en Quim i jo que som els tres tronats de la colla que ens hem apuntat a aquesta animalada.