BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

CURSA BTT SANITÀRIA. BONES SENSACIONS 19.05.2012

Per Manel Trenchs

Aquest any hem tornat a participar, la Maria i un servidor, a la cursa BTT sanitària que es fa dins dels Medijocs que organitza el col•legi de Metges (per promocionar la vida saludable i tal). L’any passat la representació dels Bicicorriols va ser més nombrosa, amb l’Avi i la Mireia (dona d’en Logístic) també suant una miqueta la cansalada.

(més…)

SANT MATEU I TEIÀ 13.05.2012

Per Joan Lladó

Pocs diumenges ens trobem a plaça amb una idea preconcebuda de l’itinerari a realitzar.  Dissabte, l’Andreu proposà d’anar cap a ponent, cap a Sant Mateu, per fer alguns corriols del mapa del darrer rogaine corregut, el de Serra de Marina. El primer objectiu, Sant Mateu, era ben clar, el que veiem ben fosc era per on enfilar a Can Boquet des de Cabrils. Com que aquells verals no els tenim gens raspallats, vam prendre el camí dels cavalls i a veure què trobaríem.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

REMENCES 2012: A COMPETIR I RES MÉS 13.05.2012

Per Pep Famadas

Remences 2011: 05.56.21. Aquesta és la fita. Un cop coneguda la volta, l’ambient de cursa, les dificultats, etc, etc, enguany només cabia un objectiu que motivi el repetir la cursa: baixar el crono. Ni paisatge ni mandangues, si no baixava el temps no em donaria per satisfet i, a més a més, hauria d’aguantar la cantarella d’algun galifardeu pelut durant unes quantes setmanes. Això sí que motiva. En Manel i jo teniem clar des de ja fa temps que ens apuntàvem. És una fita que t’obliga a estar més en forma i a entrenar (sí, sí, entrenar!) més sovint. Amb aquesta premissa acudírem valents a la cita.

(més…)

TRAVESSA VALLTER-NÚRIA-VALLTER 02.05.2012

Per Martí Montserrat

Dimarts al vespre mirant una de les meves webs de capçalera (Esquí de Muntanya), llegeixo una piulada del mateix dia 1 de maig en la qual explicava les encara molt bones condicions de neu de la zona de Vallter. No m’ho penso dues vegades i per tant a última hora del dia preparo els estris a corre cuita per anar a fer un tomb per la capçalera del Ter.

(més…)

VOLTA CIRCULAR PEL PUIGSACALM, SERRA DE LLANCERS I CABRERA 29.04.2012

Per Giovanni Leonardi i Martí Montserrat

Quan en Martí es presentà el dijous al Casal amb un mapa a la mà i amb un somriure a la carona i ens va dir : nois, per aquest diumenge us he preparat una sortida a la Garrotxa per un recorregut inèdit, tècnic i molt macu…….ja ens varem imaginar de què aniria la cosa.

(més…)