BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

TRINXAMENT DE TENDÓ 20.09.2006

Per Joan Lladó

Ahir dimecres, vint de setembre, en Pistons es va veure implicat malauradament en un greu accident: es trencà el tendó d’Aquiles. S’haurà d’estar un mes i mig amb la cama dreta enguixada més tres ò quatre mesos extres per a la rehabilitació. Esperem que la recuperació sigui el més ràpida i reeixida possible.

 

VOLTA A LA CERDANYA 2006

Per Joan Lladó

Com aquell qui res i un pèl decebuts, hem tornat de fer la Volta a la Cerdanya. Aquest any hem suat, millor dit, mullat, la cansalada al massís del Canigó. Deia decebuts, perquè dissabte la metereologia no ens va acompanyar gens. Tota la colla Alpina vam abandonar quan érem a prop del punt més alt de l’etapa, a uns 2200 metres, molt aprop del Pla Guillem. L’aigua, el vent, el fred i la boira ens abatiren en aquells topants, tot i que l’ascens, en general, l’haviem superat amb

(més…)

SORTIDA DE TRÀMIT 10.09.2006

Per Joan Lladó

La vigília de la diada, férem una curta sortida per no perdre el ritme i sobretot el de les cames, que són, junt amb el cervell, els que més pateixen. A dos quarts de vuit vam sortir de la plaça Fiveller i vam decidir d’esmorzar a Santa Agnès tot passant per la zona de Céllecs. Vam enfilar, doncs, per la vall de Riudemeia i trencant per can Roviró de dalt, remuntàrem fins Parpers i tot seguint el GR, on ens trovàrem un parell de coneguts d’El Masnou que també es preparàven pel proper cap de setmana, arrivàrem a Sant Bartomeu.

(més…)

MATARÓ-SANTA COLOMA DE FARNERS 5.09.2006

Per Joan Lladó

El diumenge 3 de setembre vam fer sortida llarga per entrenar-nos per la volta a la Cerdanya del cap de setmana del 16 i 17 del mateix mes. L’hora prevista de sortida era a les 6 del matí, però vam sortir mitja hora tard. Tret d’aquest petit retard i la trencada del quadre d’en Ken, que es va poder adobar amb quatre brides de plàstic just per arribar a Arbúcies, el temps ens anà a favor i vam arribar a destí abans del que ens pensàvem: a 1/4 de 5 de la tarda.

(més…)