BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

LA FERRADA TERESINA. MONTSERRAT 27.12.2007

Per Joan Lladó

El dijous 27 de desembre sol ser un dels dies de les festes de nadal per fer una escapadeta a Pirineu per fer lliscar les pells per damunt del preuat element sòlid. Vés per on, als que ens agrada l’esquí sense aglomeracions, tampoc l’hem començada amb bon peu aquesta temporada i, és per això, que vam haver de canviar els plans: excursió a Montserrat.

(més…)

MOLT BON NIVELL 23.12.2007

Per Joan Lladó

Molta gana de bici i molta assistència de corriolaires a la plaça. Els veïns ho han de notar per força: n’hi ha que no callen ni que els matin. Si jo fos al seu lloc, els trinxava el cap amb la bicicleta. També n’hi ha que fa temps que no volten per Burriac i ho troben a faltar. Cap allà anem.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

LA LOLA S’HAURÀ D’ESPERAR 09.12.2007

Per Anscari Nogueras

El Diumenge ens vam trobar vuit corriolaires a la plaça Fivaller amb ganes d’anar un pèl més lluny per canviar dels verals de sempre, després d’uns minuts de discutir a on anàvem, sembla que anirem a Ca la Lola de Vallgorguina (però com comprovareu llegint la crònica, tampoc va ser així).

(més…)

REPETIM EL MONTALT 16.12.2007

Per Joan Lladó

La sortida del diumenge va ser multitudinària: dotze corriolers ens trobàrem a la plaça. A la majoria, el fred no ens espanta. Entre riallades i comentaris passats de volum, amb el perill de rebre una gallerada d’aigua, decidírem d’anar cap a llevant. Objectiu: esmorzar a Torrentbò.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

EL IOAR (SIERRA DE KODES) EUSKALERRIA 9.12.2007

Per Joan Lladó

El divendres, tot i tenir pont, al matí vaig anar a treballar una estona per no perdre el costum. En arribar a casa li dic a la dona: “Què et sembla si ens n’anem al País Basc?” Preparades les bosses i carregada la bici i el gos al cotxe, a les quatre marxem amunt. Diumenge al matí me’n vaig anar amb la bici a pujar al cim de la Sierra de Kodes, el Ioar de 1.416 m., que es troba a cavall de Nafarroa i Araba.

(més…)

ÒRRIUS, NO PAS SANTA AGNÈS 6.12.2007

Per Joan Lladó

Per la santíssima constitució, que segons un dels seus pares, gràcies a ella els espanyols hem viscut gairebé 30 anys de benestar, -ja ho pot ben dir, perquè per l’altra banda, els catalans, la passem molt magre- també vam sortir i no precisament per celebrar tan assenyalada data. Ara, els treballadors hem d’agrair que gràcies a aquests papers que tan ens tenen embolcallats, tinguem cada començament de desembre aquest extraordinari pont. Vam celebrar quelcom més profitós: l’aniversari de l’amic Valentí. Per molts anys!!!

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

SORTIDA DE TRÀMIT 24.11.2007

Per Anscari Nogueras

Ens trobem sis corriolaires a dos quarts de vuit als Burots, canviem el lloc de sortida de l’habitual, espero que la « Fivaller » no ens ho tingui en compte. Sortim deu minuts tard perquè esperem l’Andreu que al final no es decideix a venir, ha de fer repòs per l’ endemà. Ens dirigim cap a la riera d’ Argentona i la travessem per sota la C-32 per dirigir-nos a l’alzina de ca l’ Elies, aquest tram es converteix en un campi qui pugui i cadascú busca el seu camí particular, no hi ha vegada que cap corriolaire li posi unes flors al canvi de la seva reina (com diu l’amic Valentí).

(més…)