BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

EL TAGAMANENT I VERALS. CRÒNICA D’UNA MALASTRUGA 2ª PART 22.01.2012

Per Adrià Triquell

Donada l’evidència que en Mamalló, un dels destacats de la sortida, passa olímpicament de l’encàrrec de fer la crònica, un servidor s’engresca  a fer-la, això si, a l’estil concís i esquemàtic  que la meva professió, que no devoció, em té acostumat.
(més…)

FEM PODI A L’ESPLUGA CALVA 21.01.2012

Per Joan Lladó

Dissabte, en la 4a. edició del Rogaine The Wild Boar de l’Espluga Calba a les Garrigues, prova que enceta la Copa Catalana d’enguany, l’equip d’homes veterans format per en Martí Montserrat i un servidor vam pujar al podi en la segona posició amb un total de 150 punts aconseguits. Els primers, navarresos, van fer-ne 164, quedant en la primera posició, també, de la classificació general.

EL PRIMER CONTE DE BICICORRIOLS 15.01.2012

Per Adrià Triquell

Esteu a punt de llegir el primer conte mai publicat en la història del bloc de Bicicorriols, espero que us agradi.

Això era un home, d’aquells ociosos que no tenen res més a fer a la vida que xafardejar el què fan els demés, segur que sabeu què vull dir, que caminava pel passeig marítim de Mataró. En aquelles,  que va veure unes llums estranyes que es movien a la platja i s’hi va apropar. Va resultar que hi havia un homenot ben plantat, vestit de negre, que estava fent uns gestos estranys amb una potent llum a la mà, davant d’una càmara sobre un trípode.

(més…)

ELS REIS ENS PORTEN UNA 29 DE COLOR BLAU CEL 08.01.2012

Per Adrià Triquell

Un que porta sabates noves, l’ altra que es presenta amb un para-vents Salomon, observo també un parell de manillars amb GPS,  també una nova 29 d’ un color blau cel de gust dubtós, un frontal nou per les sortides nocturnes de dimecres, guants i mitxons llustrosos, un que comenta les virtuts del nou IPAD… caram caram, o bé aquesta colla d’ eixelebrats s’ han portat millor del que creia, o cosa més probable, els reis d’ orient son una colla d’ indocumentats.

(més…)