BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

SANT ESTEVE. CAN BATLLE. 26.12.2010

Per Joan Lladó

La participació a l’esmorzar d’enguany ha estat la més nombrosa de totes les edicions: disset comensals. I si tenim en compte la colla de bici que s’hi afegeix més tard, n’hi hauríem de comptar catorze més. Però el tret més important d’aquesta trobada no és pas la quantitat, sinó la qualitat dels vells amics que durant més de vint-i-cinc anys ens retrobem en una data tant assenyalada del calendari.

(més…)

DIADA DE NADAL, GRAN DESCENS. 25.12.2010

Per Joan Lladó

Els que no vam tenir la sort de poder sortir el dijous, el dia de Nadal vam gaudir del gran descens de la Cabana dels Caçadors. Excel·lent treball de pic i pala pels que els agrada els descensos picats i els salts de vertígen. Tot i que no estem avesats, parlant en general, a les cabrioles, vam poder fruïr a la nostra manera d’aquest magnífic recorregut enmig dels nostres atapeïts boscos.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

PRESENTACIÓ DEL VÍDEO D’ANDORRA 23.12.2010

Per Joan Lladó

Dijous passat a la nit, després de fer l’entrepà al Casal, en Giovanni ens presentà al local de la UEC, el muntatge del vídeo del cap de setmana de la fira, de la Pasqua Florida, que enguany transcorregué per les valls d’Andorra. El tant esperat treball va tenir una molt bona acollida i el resultat de tantes hores esmerçades pel nostre estimat sicilià fou, com no podia ser d’una altra manera, sorprenent, divertit i molt gratificant.

(més…)

VISITA A PONENT. CABRILS, CÉLLECS I PARPERS 19.12.2010

Per Joan Lladó

M’ha costat molt d’alçar-me i arribo el darrer i tard a la plaça. Ningú m’ho recrimina i pobre de qui s’hi atrevís. Si dissabte marxàvem a les sis cap a esquiar, a la nit em ficava al llit a les dues després d’un copiós i esplèndid sopar. Malgrat mantenir-me -considero- en una edat mental força jove -em vaig aturar als vint-i-set-, l’edat física no perdona i molt menys per traginar el cos en llargues nits de disbauxa.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CONVIDAT DE L’ALT URGELL I REENGANXAT 12.12.2010

Per Joan Lladó

Després d’un estira-i-arronsa per la ruta a fer, emprenguérem la marxa vers Argentona per voltar-la per Burriac. L’opció d’Arenys-Canet no quallà. N’hi havia que havien de tornar d’hora i era preferible no allunyar-nos massa. Així i tot, fent l’aproximació per la riera sortí una nova proposta: d’anar cap a la Roca de les Orenetes. Tenim l’agradable sorpresa de retrobar-nos amb en Lluís, en Ludo, amb qui feia molts mesos que no compartíem corriols. Marxem doncs dotze ganàpies de la plaça.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

UN PASSEIG PER MONTSERRAT 05.12.2010

Per Andreu Calvó

El dia de l’”Imaculada Concepcion” que pels mes incultes us explicaré que fa referència al miracle que atorga a  la Mare de Déu, a diferència dels altres éssers humans, no va caure en el Pecat Original sinó que des de el primer instant de la seva concepció, va estar lliure de tot pecat.

(més…)

I ROGAINE EL CORREDOR 28.11.2010

Per Martí Montserrat

Organitzat pel Club Orientació Oros

Primer de tot explicaré com funciona un Rogaine  ja que és una modalitat de cursa d’orientació molt nova i encara força desconeguda.

Els Rogaines són curses d’orientació per equips de 2 a 5 persones i d’una durada de 6h en la qual et lliuren el mapa amb un gran nombre de controls de pas (fites o valises). El valor de la valisa (control de pas) és variable, n’hi ha de 3 de 4 de 5…fins la puntuació màxima de 9 punts i es tracta d’aconseguir el màxim numero de punts sense sobrepassar l’horari previst per l’organització.

(més…)