BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

RETROBAMENT CÀLID I AFECTUÓS 27.02.2011

Per Adrià Triquell

Diumenge, quaranta-nou  dies després de la trencadissa de colze i canell,  vaig tornar a pujar a la gruixuda. El retrobament fou càlid i afectuós, li vaig parlar tendrament tot explicant-li que no era pas culpa seva, si no d’ una llosa humida i d’ un conductor més aviat poc hàbil, no fos cas que la reina durant aquests dies hagués agafat sentiment de culpabilitat.

(més…)

CALLDETENES-VILANOVA DE SAU 20.02.2011

Per Joan Lladó

He recopilat les aportacions escrites dels voluntariosos corriolaires sobre la sortida que diumenge vam fer a Osona. L’inici de la ruta va ser a Calldetenes, lloc de trobada amb el guia ocasional, en Nanses, que ens dugué a conèixer els camins i corriols dels espadats occidentals de la Vall de Sau: el Munt, el Salt de la Minyona fins a Vilanova i tornar per Sant Sadurní.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

CARAGOLS DE PASTISSERIA. RIUDELLOTS 19.02.2011

Per Joan LLadó

Ens van dir que els feien tant o més bons que a can Barris. L’emissor d’aquest missatge o va beure massa abans d’hora o cobra de Les Oliveres o el cuiner aquell dia estava de bones, perquè millors, ja us puc assegurar que no. Els primers que ens van servir, la primera tongada de llaunes, podrien acostar-se als de can Barris fent un gran esforç, però la segona, ni pensament. Els segons, a diferència dels

(més…)

ESQUÍ DE MUNTANYA. PIC DE MARBORÉ 06.02.2010

Per Martí Montserrat

Per fi sortim al Pirineu a tocar neu!!!!!

Degut a la falta de neu aquest any molts de nosaltres encara no n’ havíem tocat, per tant, a aquestes alçades de temporada encara no ens hem calçat els esquis! Sort que en Xarli sempre està alerta i insisteix amb propostes de sortides per gaudir de la nostra activitat preferida.

NO SOM RES 17.02.2010

Per Adrià Triquell

Imagino que ahir l’ Albert Illamola es devia llevar com qualsevol altre dia, devia de donar el bon dia a la Maria, potser acariciar-li la panxa on fa tres mesos que hi creix una criatura, donar un petó al seu fill de dos anys i marxar cap a la feina. M’ho imagino, però coneixent ni que fos una mica l’ Albert, segur que la cosa devia anar si fa no fa d’aquesta manera.

(més…)

MATARÓ-ARGENTONA EN DUES HORES I MITJA 06.02.2011

Per Joan Lladó

Set galifardeus ens trobàrem a la plaça per anar a fer el tomb de diumenge al matí. L’Anscari proposà d’anar a fer el nou corriol d’en Giovanni i després el descens de la cabana. Ens anava prou bé a tots plegats, més a en Pep que havia de ser d’hora a casa. Així era que iniciàvem aquesta matinal que es presentava una mica diferent del que sol ser habitual.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

PELS CORRIOLS DE SANT MATEU 30.01.2011

Per Jordi Torres

El divendres vàrem tenir festa grossa a la colla. El Net de la Trini va organitzar un fantàstic sopar al Wok. Va estar molt bé. Però clar,  diumenge calia suar la cansalada per compensar. Segurament a alguns va fer-los només pessigolles la cinquantena de quilometrets del diumenge, però a mi em va semblar una sortida molt completa.  Amb en Formiga  havíem  quedat a la paret de les mentides a

(més…)

Xª MONTALTBIKE 30.01.2011

Per Manel Trenchs

Un dia el Tete va comentar de començar l’any participant en una prova que feien a Sant Vicenç de Montalt, la Montaltbike – la cursa que organitzen els “xurribikers”-. Tal dit, tal fet. L’any passat ens apuntàrem uns quants de la colla (el Grand-Prosciutto, en Magret, en Ventús, l’Avi i un servidor).

(més…)