BiCiCORRiOLS Ciclisme i muntanya

O com atraure arítjols i esbarzers.

FENT ELS DEURES PEL PIC DE L’INFERN 24.07.2011

Per Pep Famadas

Tal i com diu en Joan, a casa ja m’havien posat deures pel cap de setmana. No hi ha bicis que valguin!! Com que sóc responsable de mena no em deixo entabanar pels galifardeus  de cada diumenge i m’aplico d’allò més a treure bona nota. Això sí, amb el cor encongit sabedor de la gresca que em perdo. Què és dur anar pel bon camí! També m’ajuda saber que altres abans que jo han hagut de pagar semblants penyores.

(més…)

TOMB AL PEDRAFORCA. COMABONA 24.07.2011

Per Joan Lladó

L’escapada-comiat per donar la benvinguda a les vacances d’estiu va ser realment una volta memorable. Val la pena dir que si un mapa és ben elaborat, se’n pot treure molt de suc i com que això ho sap prou bé l’amic Martí, ens va teixir una ruta corriolaire cent per cent de la que n’estem realment cofois i agraïts.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

LA FERA NO ES DEIXA REMATAR 15.07.2011

Per Joan Lladó

Si dimecres, a instàncies de l’amic Màster, vam repetir expedició a la Matacabres-Cirés per rematar a la malaurada bèstia amb el mateix èxit que la setmana anterior, divendres, –i la insistència ja comença a cansar–, en la nocturna estiuenca, la fera ens repel·lí amb una foguerada que gairebé ni les armes ens deixà alçar. Quan aquest coi de bestiota té la pell humida, i qui no hi estigui d’acord que ho digui, es fa molt difícil d’abatre-la.

(més…)

VOLEM TOCAR LA RATLLA DE L’HORITZÓ 12.07.2011

Per Ferran Sans

Semblarà una tonteria, però per mi ha estat una gran experiència això de posar-nos a nedar mar endins des de davant de casa nostra… La gesta, és per posar-nos a proba psicològicament de cara a quan per octubre anem a creuar nedant l’Estret de Gibraltar (la unió de dos continents amb molt de trànsit tant de vaixells mercaders com de grans animals marins…) L’experiència ha estat molt però que molt recomanable (ja se que ningú de la colla ho farà, mariques!, sou gent de terra ferma…)

(més…)

Publicat dins de Triatló i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

SENSE CONTEMPLACIONS: LA BÈSTIA HA CAIGUT 06.07.2011

Per Joan Lladó

No me n’he pogut estar, calia escampar-ho: finalment i sense preparacions prèvies, ens hem carregat el que per alguns semblava un monstre impossible de batre i per altres un Goliat a qui calia trobar el seu punt feble.

Ahir a la tarda, tot arribant al Mal Pas des de la Font d’en Quico, en Carles em donà la idea, que tot s’ha de dir, en cap moment m’havia passat pel cap, d’anar a provocar la bèstia: la Matacabres-Cirés. El que jo havia previst per tal afer, era esperar que tingués roda nova del darrere i el pinyó de 34. Però ja que hi érem i el terreny, després del ruixat de dilluns, era en perfectes condicions, havíem d’aprofitar l’oportunitat d’enfrontar-nos-hi.

(més…)

Publicat dins de Bici de muntanya i etiquetada amb , , | Deixa un comentari

AL BALANDRAU AMB FAMÍLIA 03.07.2011

Per Pep Famadas

L’endemà de l’ascens a Vallter 2000 tornem a la Vall de Camprodon amb les famílies, ara per treure els ramats a pasturar i intentar trametre aquesta passió nostra per la muntanya als fills. Els Mamallons i Formigues ens apuntem a la sortida ja programada pels de Can Logístic. Ens acompanyen els Boba, també barrotaires, però de la branca runners de llarg recorregut. Tots plegats, grans i petits, 18 de colla. Només falta l’hereu de Can Gomes. L’objectiu de la sortida és coronar El Balandrau (2.554 m), tot gaudint del dia, les famílies i tota la calma del món.

(més…)

OLOT-VALLTER 2000: UNA POSSIBLE CRÒNICA 02.07.2011

Per Adrià Triquell

Nota prèvia de l’ autor:  era previsible que en una sortida amb en Pistons, el Mamalló, en  Logístic, en Formiga i un servidor,  em passés pràcticament tota l’estona veient quatre puntets a l’ horitzó. Donat que aquest fet resulta una mica limitant des del punt de vista narratiu, he decidit agafar-me certa llicència literària consistent  en inventar-me coses. Si en algun punt m’he allunyat massa de la realitat, els protagonistes són ben lliures de deixar els seus comentaris en el bloc. Fi de la nota.

(més…)

OPEN RAID D’EL MARESME 18.06.2011

Per Albert Gómez

El  dissabte 18 de juny  es celebrà  l’Open Raid d’El Maresme, i  com ja és costum alguns bicicorriolaires hi participem. Enguany rebo un trucada del Màster per proposar-me d’anar-hi, i jo que li dic que necessito consultar-ho. L’ endemà  però torna a trucar per dir-me que ja estem inscrits. Collons si encara no he dit res jo!!!!

(més…)